Projelerini Sundu

Gerze Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY ve Sinop ilçe Belediye Başkanlarıyla birlikte İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun konuşma yaptığı Türkiye Belediyeler Birliği Konferansına katılmasının ardından TBMM’ye giderek Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’i ziyaret etti.

Projelerini Sundu

Gerze Belediye Çevre Mühendisi Uğur ÇETİN’in de yer aldığı heyetle birlikte gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY ilçemizde hayata geçirmeyi planladığı projelerin ayrıntılı dosyalarını Maviş’e sundu. Projeler hakkında detaylı sunum yapan Belediye Başkanı Şensoy Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ’le yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Şensoy projelerin ilçemizde hayata geçirilmesi adına çalışmalara başlanıldığını kaydederken; “Gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ beyefendiyi ziyaret ettik. Çevre Mühendisimiz Uğur ÇETİN ile birlikte Sayın Milletvekilimize projelerimizi sunduk ve bu doğrultuda da gerekli girişimleri başlatıyoruz. İnşallah projelerimizi planladığımız ölçüde hayata geçirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZE SAKİNİ
GERZE SAKİNİ - 5 yıl Önce

vekil daha hafta sonu buradaydı....verseydiniz ya buradayken....
araba su mu yakıyor gidiş geliş bedava mı... hani para yoktu...ilk başta da söylediğimiz gibi dürüstlüğünüzden ödün vermek size yakışmıyor...gelmeyin dolduruşa yapmayın... şu boy boy haberler kadar ortaya bi proje çıksa ..neyse fazla yermek istemem kolaylıklar dilerim

GERZELİ
GERZELİ @GERZE SAKİNİ - 5 yıl Önce

ağzina sağlik i̇yi̇ bi̇r söze gerek yok ben oy verdi̇m verdi̇ği̇m ele tükürüyorum
birak çalişmayi esnafa Allahin selamini vermi̇yor

banner381
SIRADAKİ HABER