Protokol İftarda İdi

Gürsökü köyündeki iftar yemeğine ilçe protokolü tam kadro katıldı.

Protokol İftarda İdi

  Gürsökü Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanlığınca 12 Ağustos 2012 Pazar akşamı Gürsökü köyünde verilen iftar yemeğine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça, Baş Komiser Ayhan Şardağ, çok sayıda köylü vatandaş ve dernek üyeleri katıldı.

  Sunumunu Zeliha Yoğurtuçu’ nun yaptığı iftar yemeğinin başında kısa bir hoş geldin konuşması yapan dernek başkanı Nazım Balcı’ dan sonra, iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı birlik ve beraberliğin pekişmesine neden olan böyle etkinliklerin diğer köy ve derneklere örnek teşkil etmesi temennisinde bulundular.




















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2012, 13:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ufuk KIVRAK
Ufuk KIVRAK - 12 yıl Önce

bu iftarı organize eden, destek sağlayan ve katılan herkezin oruçlarını ibadetlerini dualarını kabul görsün. böyle güzel etkinliklerin devamı gelmesi dileğiyle... ama güzel gerzemize termik santral yapmak isteyenlerin ürünlerini kullanmazsanız bence daha iyi olur dişye düşünüyorum. saygılarımlarım tüm gerze sevdalılarının kadir gecesim müdarek duaları kabul olsun

açılış
açılış - 12 yıl Önce

iftarın da açılışı mı olurmuş. daha neler göreceğiz

zeliha yoğurtçu
zeliha yoğurtçu - 12 yıl Önce

açılış iftar yemeğinin değil atıl durumda olan köy okulunu dernek yeniden tadilat yaptı onun açılışı gördüğünüz

banner381
SIRADAKİ HABER