Sağır’dan Kutlama Mesajı

CHP Gerze İl Genel Meclis Üyesi Adayı Emekli Öğretmen Gerze Belediye Meclis Üyesi İrfan Sağır yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Sağır’dan Kutlama Mesajı

“Haklının değil güçlünüm söz sahibi olduğu mevcut dünya düzeninde hakkın sahibine teslimi için haktan yana olanların aynı zamanda güçlü olması kaçınılmazdır.” Diyerek mesajına başlayan Sağır, “Gerek siyaseten gerekse toplumsal konularda yaşanan bazı gerilimler ve çatışmalar özellikle biz siyasilerin üzerine düşen büyük sorumluluğu ortaya koymuştur. Bu nedenle vatanımızın birliği ve beraberliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruyabilmek, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetimizi geleceğe, gelecek nesillere tertemiz ulaştırabilmek için bu ülkenin her ferdinin üzerine düşen, üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızın bilincinde çalışmaya devam edeceğiz. Hata yapmamaya gayret edecek, yanlışa düşmeyecek, yanlış olanı doğrultacak ve her zaman, her koşulda doğruyu, iyiyi, güzeli yaparak toplumumuzun huzur ve refahı için canla başla çalışacağız.

2019 yılında yetişen yeni nesillerle birlikte Cumhuriyetimizin ilke ve devrimlerine bağlı bir şekilde atacağımız her adımla ülkemizi ve milletimizi geleceğe emin bir şekilde ulaştırmanın gayretinde olacağız. Tüm bu duygu ve düşüncelerimle 2018 yılında yaşanan elim olaylar ve kazalarda hayatını kaybeden, ülkemizin güvenliğini korumak için şehit düşen tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, 2019 yılının ülkemize huzur ve refah getirmesini, vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluk getirmesini, toplumumuzun birlik ve beraberliğini perçinleştirmesini temenni ediyor, herkese mutlu yıllar diliyorum. “dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2018, 16:16

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER