Saklı Bahçe Hizmetinizde

Adı gibi saklı olan Saklı Bahçe Alabalık ve Kahvaltı salonu hizmetinize açıldı.

Saklı Bahçe Hizmetinizde

Gerze Sinop Sahil Yolu üzeri Oğuzlar Petrolün 50 metre ilerisi deniz kenarında Mehmet Çotuk tarafından yapımına başlanan ve 30 Haziran 2019 Pazar günü saat 14 00 da Saklı Bahçe Alabalık ve Kahvaltı Tesisi davul zurna eşliğinde açılışı yapıldı.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesilen Saklı Bahçe Alabalık ve Kahvaltı tesisi işletmesi tarafından gelen konuklara balık ikramında bulundu.

Saklı Bahçe Alabalık ve Kahvaltı tesisi misafirlerine birbirinden farklı aktiviteler, lezzetler sunacak olup haftanın her günü ailecek geçirilebilecek huzurlu bir mekân. 10 dönüm arazi üzerine kurulan tesiste alabalık, kahvaltı ve tesisin bulunduğu alanda serada ve açık havada yetişen organik sebzelerin yanı sıra gelen konukların hoşça vakit geçirmeleri için hemen her şey düşünülmüş. Doğa ve deniz ile baş başa kalınabilen ve şehrin stresinin atılabileceği tesiste, köy hayatı ve organik yaşam lezzetleri de yansıyor.

Otantik köy hayatının sergilendiği tesislerde alabalığın yanı sıra, kırmızı et çeşitleri, ızgara, semaver çayı ve yöresel kahvaltılarda ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Açık ve kapalı mekanlarda yaz kış tercih edilebilecek Saklı Bahçe Alabalık Tesisleri’nde, uzmanlar tarafından kontrolleri yapılarak yetiştirilen alabalıklar, canlı olarak ta satışa sunulacak.

Tesislerde yok yok…

Saklı Bahçe Alabalık Tesisleri’nin şehrin gürültüsünden kaçıp ailesi ile birlikte huzur dolu bir mekan arayanların adresi olacağını belirten tesis sahibi Mehmet Çotuk, “Tesisimizde alabalığın yanı sıra organik olarak yetiştirdiğimiz sebze çeşitleri mevcut olup isteyen misafirimiz ızgara çeşitleri de tercih edebilirler. Doğa ve Deniz ile baş başa 10 dönüm ağaçlık alana kurulan mekânımızda açık ve kapalı alanlarımız yaz kış hizmet verecek. Bahçemizde özel olarak dizayn ettiğimiz çardaklarda hem guruplar hem aileler rahat ortamda gönüllerince vakit geçirebilecekler. Konuklarımızın rahatı için burada her şeyi düşündük. Tabi ki sunduğumuz lezzetlerin kalitesi tartışılmaz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serkan sarı
Serkan sarı - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun köyümüze

NAASİİİ.
NAASİİİ. - 5 yıl Önce

besmeleyle başlanmayan işten fayda gelmez önce davul sonra dua boş işler

sayit KALYONCU
sayit KALYONCU - 5 yıl Önce

hayırlı ugurlu olsun abim

banner381
SIRADAKİ HABER