Say’ın Çehresi Değişecek,

Say-bölgesinde çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.

Say’ın Çehresi Değişecek,

  Yıllardır bakımsız bir şekilde kaderine terk edilmiş atıl durumda bir mezbele olarak çirkin görüntüsüyle eleştirilere neden olan, bilhassa geceleri vatandaşların korkarak geçtiği Say bölgesinin çehresi Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile değişmeye devam ediyor.

Balıkçı esnafı için yapılan mağazaların bitirilip, yerleşilmesinin hemen akabinde, belediye bölgede çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Çalışmalarla ilgili olarak bilgi aldığımız Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı” balıkçılarımız için inşa ettiğimiz mağazaları bitirerek kendilerine teslim ettik ve hemen programımızda bulunan çevre düzenlemesine başlandı. Çalışmalar tamamlandığında, park ve bahçeler, yürüyüş parkurları, oyun aletleri gibi çeşitli aktiviteleri içinde barındıracak bir düzenleme yapmış olacağız. Bununla birlikte balıkçılarımızın uzun yıllara dayanan çekek yeri probleminin çözümü için projemiz mevcut, şu anda mevsim koşulları nedeniyle beklemede, yaz başı ile birlikte mağazaların önüne sıralı olarak son derece modern çekek yerleri inşa edeceğiz, kurulacak ırgatlar vasıtasıyla kayıklar dalgalardan etkilenmeyecek mesafeye çekilecek ve balıkçı esnafımızın mağduriyetlerine son verilecektir” dedi.

Kolay gelsin Başkan…
Haber: Gerze Gündem Haber.
Nurgül Gençay



































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2012, 08:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydeniz yalcın
Aydeniz yalcın - 11 yıl Önce

plajda olursa süper olacak

HÜSEYİN BODUR......
HÜSEYİN BODUR...... - 11 yıl Önce

onca bir şeyler yapılıyor olmasının yanında yarın gerzede bir secim olsa oyunuzu kime , hangi partiye verdiniz diye yapılan anketted makasın daraldığını müşahede ettim.... dememkki bir noksanlık var bir yerde..o noksanlık nedir....birilerini eskisi gibi cantada keklik görerek, makamın verdiği haşamet ve gözlerin gercekleri göremeyişinden mahrum oluşu, abi, dost dediğiniz insanları hafife almanızdan dolayısdır ki sayın osman başkanım bunlarda eeeeeeeeeeeee normaldir.....daha o günler yaklaştığında asıl makası o zaman göreceksiniz...gerzeye bir şeyler vermedi diye ben dahil hiç bir kimse bir şey diyemexz...yaptın ve yapmayada çalışıyorsun buna adım kadar eminim ama ya ekibinizde bir hata ,,,yada sizde bir hata varmış meğer ...bunun farkında olduğunuzu benim şahsınızıa,,,ekibinize ve tüm belediye çalışnalara başarı dilek ve temennilerimi acıkca, erkek gibi beyan eden güreş alanına asılıpda aynı gece kaldırttığınız dan dolayı hiç sanmıyorum. keyfiyet sizindir,saygılarımla

banner381
SIRADAKİ HABER