Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği,

Gerze Belediyesince Geruze Otel’ in bahçesinde verilen yemeğe katılım yüksekti.

Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği,

  Belediye Başkanlığınca düzenlenen iftar yemeğine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze C. Başsavcısı Uğur Doğan Çetin, Cumhuriyet Savcısı Alican Karabaş, Pendik C. Savcısı hemşerimiz Metin Sarıhan, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, İlçe Müftüsü Ömer Yay ve çok sayıda şehit ve gazi ailesi katıldı.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ nın kısa açılış konuşmasından sonra birlikte iftar açıldı.

  Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinin bitiminde Belediye Başkanı ve Kaymakamın gecenin önemine ilişkin konuşmalarından sonra, Belediye Başkanlığınca hazırlattırılan ve içlerinde Teğmen Serdal, Erdal, Jandarma. Er Ramazan Turan, Sadettin Yıldız, Cevdet Özdemir, Necati Teke, Jandarma Çavuş Hasan Baş, Ord. Onb. Murat Tüylü, jandarma.Komando. Onb. Aslan Eren, Ulaştırma. Er Mutlu Kaymakçı ve Öğretme Nurullah Saraç’ ın fotoğraflarının bulunduğu çerçeveli resimleri şehit ailelerine hediye edildi. Bu esnada şehit aileleri ve yemeğe katılanların duygulu anlar yaşadıkları gözlerden kaçmadı. İftar yemeği sonunda Gerze Müftüsü Ömer Yay tarafından okunan dua ile sona erdi.










































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2012, 18:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 12 yıl Önce

iyi güzel yapmışsın başkanda heryerde yanındaki abdullah hocanın özelliğini anlayamadım.sanki yan çantan gibi istersen belediyede kendisine bir oda açıver

banner381
SIRADAKİ HABER