Şehitlerin Anılarına Layık Gösteri

Sinop 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri izleyenleri ağlattı.

Şehitlerin Anılarına Layık Gösteri

  18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle, okul öğretmeni Fehmi Köse ve Müdür Yardımcısı Sedat Çam tarafından hazırlanan gösteri 03 Nisan 2013 günü saat 14.00 de Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Cumhuriyet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Aydın Aşcı, Müdür Yardımcısı Sedat Çay, lise ve dengi okul öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

  Programa geçilmeden önce izleyenler tarafından Sinop Valiliğince hazırlanan “Biz Değil miydik” adlı resim sergisi gezildi ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından anı defteri imzalandı.

  Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz tarafından Sinop’ ta izlenen ve beğenisi üzerine ilçelerde de gösterilmesi şiddetle tavsiye edilen 33 öğrenci tarafından gerçekleştirilen etkinlik, okul öğretmenlerinden Ayşen Yüksek’ in sunumu ile saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. İlk olarak okul öğrencilerinden Merve Armut, Kahramanlık Destanımızın simgesi İstiklal Marşımızı büyük bir başarı ile şiirleştirerek izleyenlerin yüreklerini titretti. “Asker Uğurlaması” isimli tiyatro eseri son derece üstün bir başarı ile sahnelenirken izleyenlerin gözlerini nemlendirdi. Vatanseverlik duygularının en uç noktaya geldiği bir anda öğrencilerin olağanüstü güzellikte sergiledikleri “Çanakkale Savaşı” isimli oyunda izleyenler artık gözyaşlarını tutamıyordu.

  Program sonunda Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ın etkinlikte emeği geçenler için yaptığı teşekkür konuşması ayakta alkışlandı.












































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2013, 11:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydın AŞCI
Aydın AŞCI - 11 yıl Önce

şirin ilçemiz gerzede okulumuz tarafından gerçekleştirilen çanakkale zaferinin 98.yıl dönümü ve şehitleri anma programında bizlere ev sahipliği yapan tüm kişilere okulum adına gönülden,yürekten teşekkür ediyorum.saygılarımla

nazlı küçükbaş
nazlı küçükbaş - 11 yıl Önce

çok güzel.....

banner381
SIRADAKİ HABER