Şensoy’dan Kutlama

AK Parti Gerze Belediye Başkan aday adayı emekli öğretmen Cevat Şensoy öğretmenler günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Şensoy’dan Kutlama

  Geleceğimizin teminatı olan yeni nesillerimizi sevgiyle, şefkatle ve eğitimle büyüten bir insan yetiştirmenin mutluluğunu icra ettikleri görevlerinin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimiz mesleklerin en soylusunu icra etmektedirler.

  Cumhuriyetimizin öğretmenleri olarak Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız ülkemizi muasır medeniyetler düzeyine ulaştırma yolunda yakın ışık, hiç şüphesiz bu onuru taşıyan fedakar ve cefakar öğretmenlerimiz sayesinde parlayacaktır. Bir harf öğretmenin 40 yıl kölesi olmak gibi bir inanca ve kültüre mensup kişiler olarak bizler öğretmenlerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz.

  Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm meslektaşlarımızın Öğretmenler Gününü cani gönülden kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerken edebiyete intikal eden meslektaşlarımızı da rahmet ve şükranla yad ediyorum.  

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2013, 10:04
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER