Sesimizi Duyan Yok mu?

Münir ve Ümit Baş: “Müracaatlarımız hep sonuçsuz kaldı.”

Sesimizi Duyan Yok mu?

  İlçemiz Atatürk Mahallesi Bayraktar Caddesinde ikamet eden Münir ve Ümit Baş, evlerinin önünden geçen yol yüzünden yaşadıkları olumsuzluktan şikayetçiler. Daha önce evlerinin önünden geçen yolun seviyesinin düşük olduğunu, ama zamanla yağan yağmur sonrası gelen çamur ve bu çamurları kapatmak için devamlı dökülen malzemeler nedeniyle seviyenin yükselmesiyle sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Münir ve Ümit Baş, yıllardır her yağışlı havada evimizin altını ve araba garajımızı 40 – 50 cm su basıyor dediler.

Münir ve Ümit Baş şöyle konuştu: “Şimdi de yıllardır yapılacak diye bekledikleri yol, zaten yüksek olan seviyeyi daha da yükseltiyor. Yeni yapılan yolun yükselmesiyle aracımızı garaja dahi çekemeyeceğiz. Su akışının eğilimi yine bizim tarafta. Yetkili kurumlara derdimizi anlatmaya çalıştık ama bizi dinleyen, sorunumuzu çözmeye çalışan birini bulamadık. Bütün kapılar yüzümüze kapandı. Buradan sizin aracılığınızla yetkililere tekrar seslenmek istiyoruz. Bizim talebimiz, yağan yağmur suları için alt yapı yapılması ve araba garajımızı kullanabilmek. Konuyu Gerze Halkı ile paylaşmak ve yetkililerden de sorunumuza çözüm bulmalarını istiyoruz.”








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 21:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

peki münür usta sence yol mu garaja yoksa garaj mı yola göre ayarlanmalı.arkadaşım yapılsa suç yapılmasa suç sende garajını yükseltiver.baksana aracın toz toprak içinde asfalt ytapılmış memnun değilsin..

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

yurdumdan insan manzaraları dedirtecek kadar düşündürücü bir haber. şimdi alın size benden de bir tartışma konusu. habere konu olan sorun yolun projesinden mi kaynaklanıyor, yoksa evin projesinden mi kaynaklanıyor? mimarlar, mühendisler, ustalar, kalfalar hadi bakalım çıkabiliyor musunuz bu işin içinden? gka

gurbetci
gurbetci - 10 yıl Önce

la mustafa aha bu haber simdi;)ya resimlerde anarmollik var ya da?...kolay gelsin

seko
seko - 10 yıl Önce

gerzelı bey gozlerın cok keskın zannetın galıba oaraba ba antıka ınsan bı bakar nekadar assada ne kadar yukarda allah bılıyorkı sız o sokak tan bıle gec memıssın ınsanlar o yolun cılesını yıllardır cekıyor yagmur yagıs bence sen yorum yap madan once bı bak ıstersen araba nın ustu deyıl o evın ve o mahalledekı kac ev var bılıyormusunnuz o hane 1966 dan berı orda ıkahmet etmekte gel gor hak verıcen

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

kardeş ben arabanın yolun eski halinin taş toprak olması nedeni ile toz içinde kaldığını belirttim.arabanın antika olması tozun mecburu olacağını mı gösteriyor.sanırım senin kafa antika araç değilde okuduğunu iyi anla..

efsu 57
efsu 57 - 10 yıl Önce

orada kimse yolun yapilisina karsi degil o ev 1966 yilinda yapilmis bir bina.yillardir yol yapilisinin yukselmesiyle magdur olan gerze sakini.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

hangi gerzeli mağdur olmuş senden başka

bayram karaaslan
bayram karaaslan - 10 yıl Önce

bende badurum ve atatürk mah hepsi madur sen gerzenin neresinde yaşıyorsun bey efendi adamla ünirle normalde kavgalıyız yiyidi öldür halkkını yeme adam halklı


banner381
SIRADAKİ HABER