Seyit Saatçi Ağalığı Haşim Tokur'a Devretti

Kurban Bayramı’nda Köylerinde bir araya geldilen Kirençukuru halkı doyasıya eğlendi.

Seyit Saatçi Ağalığı Haşim Tokur'a Devretti
HABERİN GALERİSİ
Kirençukuru Piknik 2018

Kirençukuru Piknik 2018

Sinop Gerze Kirençukuru Köyü Tepe, Şeh, Çallı, Avlağısökü Mahalleleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 3.Geleneksel Pikniği Kurban Bayramı’nın sonuna gününe denk gelen 25 Ağustos 2018 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Etkinliğe Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Gerze AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geleneksel olarak üçüncüsü gerçekleştirilen etkinlik, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile devam etti. Dernek Başkanı Kadir Saatçi’nin açılış konuşmasının ardından konuşma yapan Dernek Başkan Yardımcısı Sezgin Saatçi dernekçiliğin öneminden bahsederek derneklerinin 400 üyesi olduğunu ve bu üyeler sayesinde çalamayacakları açamayacakları kapının olmadığını her türlü hizmettin yolunu açtığını söyledi. Bu gücüde dernek üyelerinden aldıklarını ve bu gücün her geçen gün arttığını vurguladı. Sandalye kapma ile devam eden etkinlik Piyanist Organizatör Gurbetçi Ali konseri ile renklendi.

Sunuculuğunu Yakup İnce’nin üstlendiği etkinlikte derneğe katkı sağlamak amaçlı özel olarak yaptırılan kalem ve çakmakların satışının tamamlanmasının ardından yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen çekiliş ile hediyeler sahibini buldu. Geçen sene Keşkek Ağası olarak seçilen Seyit Saatçi’nin yerine ise bu yıl 11 000 TL ile Haşim Tokur seçildi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 15:34

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER