Seyyar Sezonu Açıldı.

Seyyar satıcıları sevindiren gelişme.

Seyyar Sezonu Açıldı.

Gerze İskelesi üzerine beş sene önce konumlandırılan ve Yaz mevsimi boyunca açık kalan dükkanlar iskele girişini daraltması ve son yıllarda adli vakalarla gündeme gelmesi nedeniyle Gerze Belediyesi tarafından kaldırılmaya karar verilmişti.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Herkesin bildiği gibi ilçemiz Yavaş Şehir (Cittaslow) olmanın gereklerini yerine getirebilmek için köklü bir değişim süreci içine girdi. Özellikle Yaz mevsiminde Türkiye’nin birçok yerinden gelerek tatilini ilçemizde değerlendirmek isteyen misafirlerimizin sayısının fazla olması nedeniyle halkımızın rahatını ve huzurunu ön planda tutmayı kendimize vazife ediniyoruz. Bu kapsamda 2017 Yaz sezonunda satıcılık işi yapmak isteyen vatandaşlarımız için gerekli adımları da atmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımız Gerze Belediyesi’ne ödeyecekleri işgaliye ücreti karşılığında üç ay süresince belirtilen sınırlar içerisinde istedikleri ürünlerin satışını gerçekleştirebilir.” şeklinde açıklamada bulundu.

Haber: Özge İnce


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 7 yıl Önce

yavaş şehir,modern şehir derken bu rezillik neyin nesi. madem bu rezilliğe izin vereceksiniz hepsi tek tip olsun.ayrıca bir sürü para verip kirasını yıl boyu ödeyen esnaf yaz gelmesini bekliyor. belediye ise üç kuruş işgaliye parasına esnafın hayallerinin, emeklerinin beklentilerinin çanına ot tıkıyor. böyle belediyecilik mi olur. yazıklar olsun size yavaş şehir ünvanı verenlere ve size.

isme gerek yok!
isme gerek yok! - 7 yıl Önce

dövüş ringimiz bu sene buraya kurulmuş.hadi hayırlısı bakalım.

banner381
SIRADAKİ HABER