SİMFLEKS Çalışanlarına İftar Yemeği Düzenledi

SİMFLEKS Tekstil ve Ambalaj San. Tic. A.Ş. faaliyete başladığı 2014 Mayıs ayından bu güne kadar her yıl geleneksel hale getirdiği çalışanlarına ve ailelerine iftar yemeği vermeye devam ediyor.

SİMFLEKS Çalışanlarına İftar Yemeği Düzenledi

2014 yılında faaliyete başlayan ve bugüne kadar her yıl kapasitesini artırarak Sinop’a istihdam sağlayan SİMFLEKS Tekstil ve Ambalaj San. Tic. A.Ş. ortakları Namık Duman, Necdet Kileci, Fikret Kileci ve Gaziantep'te kurulu Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu’nun her yıl kendini yenileyerek Karadeniz'in sayılır otelleri arasına giren Geruze Otel'i havuz başında beşincisini vermiş olduğu iftar yemeğine Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçemiz iş adamlarından Cihangir Oğuz, Çarşı Mahallesi Muhtarı Şuaip Demir ve SİMFLEKS Tekstil ve Ambalaj San. Tic. A.Ş. çalışanları aileleriyle tam kadro katıldı.

2014 Mayıs ayında üretime başlayan Merkezi Sinop organize sanayide olan SİMFLEKS Tekstil ve Ambalaj San. Tic. A.Ş. iç ve dış piyasaya sim ipliği üretmekte olup çalışan 300 personelin tamamı Gerzeli.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 23:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 6 yıl Önce

simfleks'e helal olsun işçisine bakan işçisine değer veren bir işletme her zaman dimdik ayakta durur.bide bazı patronların ağzına tükürü verinde sizlerden örnek alsınlar.

banner381
SIRADAKİ HABER