Sinop Rektörü’ne Ziyaret.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Rektörü ziyaret etti.

Sinop Rektörü’ne Ziyaret.

2016 – 2017 Akademik Yılı Açılış Törenimize katılmak üzere ilimize gelen Kalkınma Bakanımız Lütfi ELVAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarete Bakan Lütfi ELVAN’ın yanı sıra; Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali ÇÖPÇÜ ve 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz TOKMAK da katıldı. Bakan Lütfi ELVAN’ı Rektörlük binası girişinde karşılayan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat SEZGİN, Prof. Dr. Ahmet TABAK, Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, fakülte dekanlarımız ve daire başkanlarımız eşlik ettiler. 

Bakan Lütfi ELVAN ile Üniversitemiz yeni kampüs alanı minyatürünü birlikte inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, kampüs alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Ardından hep birlikte Rektörlük makamına geçildi. Burada Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN, Sinop’un ve Üniversitemizin kalkınması ve daha iyi yerlerde olması için el birliğiyle çalışacaklarını belirterek Kalkınma Bakanı olarak üniversitemize her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ise, Yeni Kampüs alanımıza sunduğu katkılar için Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN’a teşekkür ederek, Sinop’un bir eğitim kültür ve turizm şehri olması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN’a hediye takdiminde bulundu. 

Ziyaret, Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN’ın şeref defterini imzalaması ve Rektörlük girişinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 10:35
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER