Sinop’ ta İlk Uygulama Onlardan,

Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde yeni kıyafet yönetmeliği uygulanmaya başlandı.

Sinop’ ta İlk Uygulama Onlardan,

  Milli Eğitim Bakanlığınca çıkartılan yönetmelik gereğince 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında uygulamaya koyulacak olan kılık kıyafet yönetmeliği. Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde erken uygulanmaya başladı.

  Bu uygulamanın ilimizdeki ilk temsilcisi Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. Okula gittik, öğrenci öğretmen ve idarecilerle görüştük, aldığımız bilgiler ve gözlemlerimiz son derece olumlu idi. Okul yönetimi; yeni uygulamaya 3 Aralık 2012 tarihinden başladıklarını, öğrenci ve veli boyutunda herhangi bir sıkıntı ve olumsuzluk yaşamadıklarını, öğrencilerin uygulamaya olumlu baktıklarını ifade ettiler.

 Yeni yönetmelik gereğince öğrenciler okula tayt, şort, kolsuz gömlek, tişört, delik ve yırtık pantolon, kısa ve dar etek ve şeffaf elbise dışındaki kıyafetlerle gelebilecekler.
Haber: Nurgül Gençay










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2012, 16:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BNODUR...
HÜSEYİN BNODUR... - 11 yıl Önce

bu zamanda okulda okuyan i̇yi̇ki̇ çoçuğum yok...olanlara allah kolaylik versi̇n....bi̇ri̇si̇ni̇n babasinin maddi̇ durumu i̇yi̇di̇r her gün en i̇yi̇ marka i̇le okuluna gi̇der, ama bi̇r di̇ğeri̇ni̇nki̇si̇ i̇se ancak kendi̇, kendi̇ne yeter,,,yetmez bu baba ne yapacak şi̇mdi̇...herkesi̇n bi̇r baba olduğunu varsayalim bu babanin o evlat karşisindaki̇ mahcubi̇yetri̇ni̇ tasavvur bi̇le etmek i̇stemi̇yorum...o marka gi̇yi̇nemi̇yen çoçuğun psi̇koloji̇k dunumu ne kadar tahri̇bata yol acacak ki̇m bi̇li̇r, o hem her gün i̇yi̇ gi̇i̇yi̇nenelere ve babsina di̇ğer babalrin gi̇bi̇ deği̇lsede hi̇ç olmasa bari̇ bi̇r elbi̇se alabi̇leçek durumda olmasini i̇stedi̇ği̇ i̇çi̇n ve o i̇mkanlari elde edemedi̇ği̇ i̇çi̇n devleti̇ne olan sadakat ve saygi duygulari köreleçekti̇r...ben i̇şi̇n başka yönleri̇ni̇ asla düşünmemm ama bi̇r baba olarak aynaya baktiğimds a bu gercekleri̇ maalesef görüyorum, hi̇ssedi̇yorum yazik, ve ayip.....bi̇zi̇m yöremi̇zde kaç tane maaddi̇ durumu i̇yi̇ baba var.?????????

banner381
SIRADAKİ HABER