Sinop Valisi Köksal Şakalar Gerze’de

Sinop Valisi Köksal Şakalar Gerze Kaymakamlığını ziyaret etti.

Sinop Valisi Köksal Şakalar Gerze’de

Ziyarete gelen Sinop Valisi Köksal Şakalar, Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Sinop İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Altıntaş’ı Gerze Hükümet Konağı önünde Gerze Kaymakamı Murat Güven, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze Emniyet Müdürü Erol Ulaş ve Gerze Jandarma Komutan V. Mahir Demir karşıladı.

Gerze Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret sonrası Sinop Valisi Köksal Şakalar ve beraberindekiler Gerze Belediyesine geçerek yeni seçilen Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 18:35

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Uzaktaki gerzeli
Uzaktaki gerzeli - 5 yıl Önce

ahmet burma da masAllah hemen hemen her turlu resmi karsilama, acilis hic eksik olmuyor belediyeden bir yer ver isterseniz kendisine . belediye baskanligini mi yoksa parti il-ilce meclis uyeligimi belli degil. haberlerinizde ismini vermiyorsunuz resmi karsilama oldugundan dolayi ama kendisi fotograf karelerinden eksik olmuyor . diger partilerin meclis uyeleri neden katilim gostermiyorlar ????

Hsn
Hsn - 5 yıl Önce

Her resmi yada nezaketce katılımlarda belediye başkan yardımcısı bile yokken.neden sayın ahmet burma her karede.bizce orda o zaman vatandaşlarda olmalı ne kadar adilce acaba

Hsn
Hsn - 5 yıl Önce

Tarafsız basın saygı çerçevesinde yapılan yorumları yayınlamalidir

banner381
SIRADAKİ HABER