Sinoplu Başkanlar Bakanlık Makamında

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı spor faaliyetleri için destek istedi

Sinoplu Başkanlar Bakanlık Makamında

Gerze, Erfelek ve Dikmen Belediye Başkanları CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Meclis’teki makamında ziyaret etti.

CHP Sinop Milletvekili Karadeniz ile birlikte Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ve Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu’nun gerçekleştirdiği ziyarette, belediye başkanları ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında Bakan Bak’a bilgi verdi.

Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili olan yatırımlar için ödenek talebinde bulunarak, söz konusu yatırımların gençlerin sporla ilgilenmeleri ve başarılara imza atmaları bakımından son derece önemli olduğunu söyledi. Belovacıklı, “Faaliyetlerin ve başarıların devamlılığı adına içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları aşabilmek hem Gerzeliler hem de gençlerimiz için çok önemli. Yatırımlarımızın bir an önce hayata geçmesi Gerze, Sinop ve ülkemizin spor alanındaki başarılarımızın artmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek de Erfelek Belediye Hizmet Binasının bir bölümünün Gençlik Merkezi olarak hizmet verdiğini, bu yerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne hiçbir kira bedeli almadan 20 yıllığına tahsis edildiğini söyledi. Şimşek, “Hizmet binasına engelli asansör yapılması gerekmektedir. Belediye bütçesinin yetersiz olması nedeniyle yapılacak engelli asansörü için ödeneğe ihtiyaç duymaktayız” diye konuştu.

Bakan Bak, belediye başkanlarına ziyaretleri için teşekkür ederek talep ettikleri konularla ilgileneceğini ve gereğinin yapılması için talimat vereceğini söyledi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de Bakan Bak’a Sinop ve ilçeleri için gösterdiği ilgiden ve katkılardan ötürü teşekkür etti.

Kaynak: Boyabat Gazetesi

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER