Sinoplu İşadamları Farklarını Gösterdiler

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Küçükçekmece Paşa Garden Restaurant'taki iftar yemeği benzersiz bir katılıma sahne oldu.

Sinoplu İşadamları Farklarını Gösterdiler

  SİAD'ın Cuma günü düzenlediği iftar programına Sinoplular geniş katılım gösterdi. İftardan sonra programa fasılla devam edilirken, göreve 1 ay önce gelen SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan "Böylesine mübarek bir günde, siz dostlarımızla beraber olduğumuz için çok mutluyum ve hepinize şükranlarımı sunuyorum" dedi. Ardından sahneye Sinoplu İstanbul Milletvekili Şirin Paşa(Ünal) çıkıp, kısa bir konuşma yaptı.

  SİAD'ın iftar daveti üzerine, Ankara'dan İstanbul'a gelen Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı aynı zamanda SİAD İstişare Konsey Başkanı Prof. Dr. Emin Kuru'ya yoğun ilgi vardı. Dernek Başkanları ve İş Adamları, Profesör Kuru'nun bulunduğu masaya gelerek sohbetlerde bulunup, fotoğraf çektirdi. Prof. Dr. Emin Kuru yaptığı kısa konuşmada “"Rahmet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayına kavuşmanın kıvancını ve huzurunu yaşamaktayız. Sabrın, şükrün, paylaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini bir kez daha keşfedeceğimiz bu mübarek ay, aramızdaki kardeşliğin artırılması açısından da son derece önemlidir. Dileğimiz, arzumuz ve dualarımız ülkemizde ve Türk-İslam coğrafyasına huzurun, bolluğun ve bereketin hakim olması yönündedir. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ayrıca programa katılanlar arasında; Özünlü Damper Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özünlü olmak üzere, Ulu Kardeşler Gıda A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı Ramazan Ulu, Canlar Gıda A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı Musa Can, Erse Mühendislik A.Ş. yönetim kurulu başkanı  Sefa Sarısoy, Üstün Metal A.Ş.’nin  yönetim kurulu başkanı Haşim Üstün, Artemiz Temizlik ve İlaçlama A.Ş. yönetim kurulu başkanı Keramettin Arpacı,  Yıldırm Plastik A.Ş’nin yönetim kurulu başkanı Mukadder Yıldırım, Arslan Şapka’nın sahibi İbrahim Arslan,  Demirsoy İnşaat A.Ş.’nin sahibi Aydın Demirsoy,  Evren Menteşe A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı Arslan Demircan, Güneş İnşaat ve Güneş marketler sahibi Orhan Güneş, Otin İnşaat yöneti  kurulu başkanu Kasım Çalışkan, Kalyoncular Çelik Kapı ve İnşaat A.Ş sahibi Erdal Kalyoncu, İlayda Tekstil A.Ş. yönetim kurulu başkanı Uğur Bozdağ, Doğan Parke yönetim kurulu başkanı Cemalettin Doğan, Korkmaz Doğuş inşaat sahibi Hüsamettin Korkmaz,  Avcıoğlu inşaat A.Ş. sahibi  Mehmet Avcıoğlu ve Sinop’un hanımefendi iş kadınları Hafize Bozdağ ve Belma Sandıkçı ve  işadamı Ertan Öztürk, olmak üzere, iki yüz ellinin üzerinde işadamı katıldı.

SİAD kurucu başkanı Yaşar Aksoy, Konsey üyeleri Ramazan Ulu, Eski SİAD başkanları Yusuf Özer, Selim Kutval,  Şevket Tırıl, Sebahattin Sungur, Mustafa Civelek, Ahmet Kalafat ve eğitim dünyasından da temsilcilerin katıldığı yemekte, çok sayıda KOBİ düzeyinde işletmenin sahibinden oluşan 400’e yakın Sinoplu, SİAD yönetimini yalnız bırakmadı. 

Siyaset ve İş dünyasının yanı sıra, İstanbul’daki Sinoplu derneklerinin başkanları da SİAD’ın yanındaydı. Başta SİYAD genel başkanı Sayın Sebahattin Sungur, Esenler Sinopluluar Dernek başkanı Sayın Cengiz Özdemir, Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Cevat Yılmaz, Bağcılar Sinoplular Dernek Başkanı, Yediçam Derneği Başkanı Sayın Keramettin Arpacı, SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım, İstanbul Ülkü Ocakları Yöneticisi Mustafa Çetinkaya, TÜSİDEF  Genel Başkan Yardımcıları, Esenler Dernek Başkanı Mustafa Civelek ve birçok dernek başkanı SİAD’ın iftar davetine icabet ettiler.

Sanat dünyasından Habibe Bozkır ve Bayram Kaya  ve İstanbul ve Sinop’taki basının temsilcileri de SİAD’ın konukları arasında yerlerini aldılar.

























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 09:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cevat gülşen
Cevat gülşen - 11 yıl Önce

arslan demircan'a çocuğum için burs isteğinde bulundum. o da evraki yusuf özer bey'e i̇letmemizi istedi. yusuf özer ise 2010 ağustosundan 2011 in şubatına kadar oyaladı. ben anadolu grubunun bursunu kabul etmediğim için kendi kaynaklarından vereceklerdi ama vermediler. ben de telefonda burs başvurusundan vazgeçtiğimi kendilerine ilettim. biz andolu grubunun gerzeye kömür santrali kurmasına karşıyız ama bizim sinoplu işadamlarımızın bir kısmı ise tuncay özilhanın istanbul ayağı oluyor. böyle işadamlarımızı şiddetle kınıyoruz.

banner381
SIRADAKİ HABER