Sinop’u Seçtiler.

Sinoplu şarkıcılar memleketlerinde klip çekti.

Sinoplu şarkıcılar bir araya gelerek memleketleri olan Sinop’ta klip çekimi yapmak için buluştular. Sinop’tan uzakta yaşamalarına rağmen memleket sevgisi ve özlemiyle dolu olan şarkıcılar gazetemizi ziyaret ederek klipleri ile ilgili bilgiler verdi.

Yapımcılığını Aydın Sevim üstlenerek Türk Halk Müziği Şarkıcıları olan Mustafa Gül, Ali Osman Çavdar ve Mustafa Gül’e Sinop ve Gerze’de klip çekimi gerçekleştirildi.

Ali Osman Çavdar Gerze’ye bağlı Tokuştan köyünde doğmuş olup ilköğrenimini tamamladıktan sonra 1989 yılında İstanbul’a taşındı. Radyo ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra mesleki kariyerine adım atan Çavdar sırasıyla Yeni Şafak Gazetesi Reklam Bölümü, Akit Gazetesi Sayfa Editörü, Doğan Medya Grubu Abc  Medyaka Reklam Müdürlüğü, Habervaktim.com Reklam Koordinatörü olarak çalıştı.

Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Çavdar, iki albüm yaparak 26 besteye hayat verdi. Tamamı Sinop yöresine ait toplam beş klip çekti. Mavi Karadeniz TV, Kaçkar TV, TV 2000’de partneri olan Habibe Bozkır ile televizyon programları yaptı.

Gerze Gündem Haberin takipçisi olduğunu ve haberlerini ilgi çekici bulduğunu belirten Çavdar’ın kendisi gibi Sinoplu olan Nuri Çetinkaya ve Aydın Sevim ile Sinop ve Gerze’de çekmiş oldukları klipleri 3 Haziran 2017 Cumartesi günü televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayacak. Kliplerin oynatılacağı kanallar ise şöyle; Mavi Karadeniz TV, Seymen TV, Vatan TV, Kanal 28, İlke TV, Ekin TV ve Vizyon Türk.

Sinop’un tanıtımı için büyük rol oynayan klip çekimlerinde Sinop halkı şarkıcıları yalnız bırakmayarak onlara alkışlarıyla destek oldu. Gerze Gündem Haber olarak şarkıcılarımıza sanat hayatında başarılar diliyor bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 14:22
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER