Sıra Belediye’ye Gelirse Şaşırmayın

Askerlik Şubesi, Ceza Evi ve Öğretmen Evinden sonra sıra Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne geldi.

Sıra Belediye’ye Gelirse Şaşırmayın

Edinilen Bilgiye Göre Gerze Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Sinop Merkeze Taşınıyor "Gerze ve Dikmen ilçesine yıllardır hizmet vermekte olan Gerze Kadastro Müdürlüğünün tasavvuf tedbirleri kapsamında Gerze’den kaldırılarak, Sinop il Merkezine taşınacağı öğrenildi.

Sahipsiz olan ilçemiz Askerlik Şubesi, Ceza Evi ve Öğretmen Evini kaybetmesinin ardından sıra Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne geldi. Bundan sonrada sıra belediyeye gelirse şaşırmayın çünkü bu vurdum duymazlıkla bundan önce 3 kurum kaybettik sırada Tapu ve Kadastro Müdürlüğü var.

Sinop Merkez Kadastro İl Müdürlüğü dışında Boyabat, Ayancık ve Gerze ilçesinde bulunan kadastro müdürlüklerinden sadece Gerze Kadastro Müdürlüğünün tasarruf tedbirleri kapsamında kaldırılması ise ayrı bir muamma. Gerze Kadastro Müdürlüğü İlçe Merkez ve 41 köyün dışında, Dikmen Merkez Mahalleleri ve 28 Köye daha hizmet vermekte iken, buradaki müdürlüğün kaldırılmak istenmesindeki amacın bu halkın cezalandırılması anlamına geldiği vatandaşları da hayrete düşürdü.

Üç teknik personel ve haftanın bir günü Sinop merkezden gelen harita mühendisi ile hizmet vermekte olan Gerze Kadastro Müdürlüğünün kapatılmasına ilişkin görüşmelerin Genel Müdürlük tarafından değerlendirildiği kaydedilirken burayla ilgili kararın yılbaşından sonra verileceği edinilen bilgiler arasında.

Askerlik Şubesi, Ceza Evi ve Öğretmen evi ile ilgili yaptığımız haberlerin linkleri.

Askerlik Şubesi:

//www.gerzegundemhaber.com/guncel/sube-tasiniyor-h1037.html

Ceza Evi:

//www.gerzegundemhaber.com/guncel/kapatildi-kapatilacak-derken-nihayet-kapatildi-h2096.html

Öğretmen evi:

//www.gerzegundemhaber.com/guncel/gerze-ogretmenevi-kapatiliyor-h1280.html


 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 17:06

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerze Sakini
Gerze Sakini - 4 yıl Önce

Tabi canım Gerze yi de ugandaya bağlasınlar.... bizim siyasi bürokrasi ıstanbulda fotoğraf çektirsin Boyabat bi Boyabat daha olsun biz de Uganda’ya

Cemal yıldız
Cemal yıldız - 4 yıl Önce

İyiki boyabata tanişinmadı gerzenin sahibi olsa adliye sarayi başlardı

Ç.
Ç. - 4 yıl Önce

Nerede bu çılgın projeler. Temel atıldığını bile göremiyoruz. Nasıl Gerze; eğleniyormuyuz.????

Gül Ünlütürk
Gül Ünlütürk - 4 yıl Önce

Gerze Cumhuriyeti' ni ilan ederiz biz de, vergilerimizle hepsini yaparız. Sınırlarımızı belirleyip; Ukrayna, Rusya, Gürcistan ile münhasır ticari deniz hatlarımızla ilgili anlaşmayı yapar, dünyaya pasaport dağıtır zengin off-shore vatandaş kabul ederiz. Lord, dük, vb. ünvanlar da satsak mı ki ?

banner381
SIRADAKİ HABER