Sorunları Masaya Yatırdılar

19 Mayıs Muhtarı İdris Öztürk ve mahalle sakinleri Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret ederek mahallenin sorunlarını masaya yatırdılar.

Sorunları Masaya Yatırdılar

Talepleri doğrultusunda gerçekleşen ziyarette Mehmet Saatçioğlu Caddesi üzerine yol ve kaldırım, yeni Cami inşaatı ve spor aletleriyle donatılmış park gibi taleplerde bulundular. Gerze Müftüsü Bayram Karar ile birlikte Gerze Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Gönül Erol’un da katıldığı görüşmeden talepleri dinleyen Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; “Tam tamına 8 yıldır görevdeyim. Hiçbir zaman siyasi parti ayrımı, vatandaş ayrımı gözetmedim. Benim kapımın bir gün kapalı olduğunu kimse söyleyemez. Vatandaşlarımız istediği gibi talep ve şikayetlerini bizzat makamıma gelip söyleyebiliyorlar. Kendi gelirlerimizle ilçemizi geliştirmeye ve modernleştirmeye çalışıyoruz. Elbette ki her noktaya aynı anda yetişemiyoruz. Ancak Pazartesi günü itibariyle bahsi geçen mahallede yol ve kaldırım çalışmalarımız başlayacaktır. Aynı zamanda park talebini de yerine getireceğiz. Cami konusunda ise kanunlar çerçevesinde çalışmalarımızı yapıp, talep edilen 800 m²’lik alana bir çalışma başlatacağız. Kimsenin hiçbir şüphesi olmasın.” İfadelerini kullandı.

Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda istekleri yerine getirileceğinin sözünü veren Belovacıklı sık sık alkış alırken görüşmenin sonunda 25 Mayıs Perşembe günü saat 17.30’da Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan Halkı Bilgilendirme Toplantısı’na tüm halkı davet etti.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER