Sporcular Bayraktar’ı Ziyaret Etti

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarıyla ziyaret etti.

Sporcular Bayraktar’ı Ziyaret Etti

  17 Ocak 2014 Cuma günü saat 10 00 da Kaymakamlık Toplantı Salonunda Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Metin Çalmaz, Gerze Teknik ve Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatmagül Özaltın, Haşim ve Zehra Tarı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Metin Koca, Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Hacer Bayrak, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Yılmaz Ergün, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu voleybol çalıştırıcısı Murat Olgunsoy, Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Güreş Antrenörü Serkan Alkanat ve dereceye giren sporcularımız Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı ziyaret etti.

Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç konuşmasında,” Gerze spor etkinliklerinde her zaman söz sahibi. Öğrencilerimizi, idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Sinop’u temsilen bölge müsabakalarına katılacağız. Bölge müsabakalarında takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar konuşmasında,” Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sinop’u temsil etmeniz bizleri gururlandırıyor. Katılacağınız müsabakalarda başarılar diliyorum. Sinop’u ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinizi biliyorum. Mücadele azmini hiç yitirmeyiniz. Mutlaka hayatta başarılı olursunuz. Bizim payımıza ne düşüyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

Gerze Teknik ve Meslek Lisesi Voleybol Takımı Genç Erkekler İl Birincisi- Çankırı’da yapılan grup müsabakalarında grup ikincisi, Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Voleybol Takımı Sinop İl Birincisi, Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler İl Birincisi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden 55 kg Akın Duru,66 kg Cafer Yiğit, 96 kg Ali Demir 17-18 yaş güreş müsabakalarında serbest stilde takım birincisi oldular.
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2014, 09:19
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER