Şube Taşınıyor!

Gerze Askerlik Şubesi Sinop’ a taşınıyor.

Şube Taşınıyor!

  Yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre Gerze Askerlik Şubesinin Sinop’ a taşınacağı öğrenildi. Yetkililer Askerlik şubesinin taşınma gerekçesinin nüfus ve işlem azlığı olduğunu belirttiler. Kayıtların bundan böyle online sistemi ile tutulacağını belirten yetkililer,  28.05.2012 tarihi itibarı ile şehit ve gazilerimiz ile ilgili kayıtlarında aralarında bulunduğu mevcut tüm bilgi ve belgelerin Sinop’ a taşınacağını belirttiler.

  Henüz doğrulanamayan bir habere göre de Askerlik şubesinin taşınması ile boşalacak binayı ilçedeki bazı kamu kuruluşlarının hizmet binası olarak kullanmak amacıyla talep ettikleri bilgisine ulaşıldı. İlçemizin en merkezi yerinde bulunan bu modern binanın hangi kuruma tahsis edileceği de halkımız tarafından ayrı bir merak konusu oldu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2012, 10:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
...
... - 12 yıl Önce

aslında samsuna ilk orası ön görülmüş ama sinop daha yakın dıye oraya alınmış ve askerlık şubesındekı şuanda neredeyse yarı eşya sinop a geçtiğimiz hafta nakledilmiştir ...

gerzeli
gerzeli - 12 yıl Önce

askerlik şubelerinin milli eğt müd. devri aylar önce açıklanmıştı. o binaya en çok ihtiyacı olan kurum ise turizm ve otelcilik meslek lisesidir. umarım o okula verirler.

vatandaş
vatandaş - 12 yıl Önce

orasının turizm meslek lisesine verileceğini duydum. şimdiki binalarının eğitim öğretim yapılamaz raporu varmış.

Vatandaş
Vatandaş - 12 yıl Önce

nüfus, adliye, milli eğt.vd. neden hükümetin yan tarafında atıl durumda bulunan eski tekel binası şimdiye kadar tadilat yapılıp kullanılmadı. hükümet binasının yarısını oraya taşınır şimdiki hükümet binası rahatlatılırdı.üstelik merkezde olurdu.

öğrenci
öğrenci - 12 yıl Önce

inşallah orayı turizm lisesine verirler. lisenin işlik binasıda tümden end. mes. lisesine verilip, elektrik bölümü de rahatlatılır.

GERZELİ
GERZELİ - 12 yıl Önce

hastanenin o kadar yatağı boş duruyor ve 24 saat açık diyalizi içine koyabilirsin, acil servis merkezde olsun diyorsan o zamanda sağlık ocağının bir kısmını kullanabilirsin, ama hastane bence yeterli. fakat diyaliz hastalari sinopa gitmemeli, hastane mutlaka kullanilmali..

banner381
SIRADAKİ HABER