Tapuda Çifte Bayram

Hem kuruluş yıldönümlerini, hem de Kalite Belgesi almalarının sevincini birlikte yaşıyorlar.

Tapuda Çifte Bayram

  Gerze Tapu Sicil Müdürlüğünde bugün son derece yoğun bir sevinç ve kutlama coşkusu yaşanıyor. Gerze Tapu Sicil Müdürlüğü çalışanları bir yandan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 166. kuruluş yıldönümü sevincini yaşarken bir yandan da sürekli kurumsal gelişme projesi kapsamında Türkiye genelinde 1060 taşra ve 13 merkez olmak üzere toplam 1073 Tapu Sicil Müdürlüğünün almaya hak kazandığı TSE ISO 9001:2008 Kalite Belgesini hak eden kurumlardan biri olmanın haklı gururunu yaşıyorlar.

  Bu kapsamda Tapu Sicil Müdürlüğünde 21 Mayıs 2013 bugün saat 11.30 da düzenlenen belge törenine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Adliyesindeki Hakim ve Savcılar, İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Ayhan Şardağ ve Gerze Tapu Sicil Müdürü İhsan Sandıkçı ile tapu çalışanları katıldılar. Törende bir konuşma yapan Gerze Kaymakamı Metin Kubilay; Gerze Tapu Sicil Müdürlüğünün gerek donanım ve gerekse kalite ve hizmet anlayışı bakımından geldiği düzey konusunda memnuniyeti dile getirirken, Gerze Tapu Müdürlüğünün TAKBİS sistemi üzerinden hizmet verdiğini ifade ederek Samsun Bölge Müdürlüğü hizmet takip masası tarafından izlenen Gerze Tapu Sicil Müdürlüğünün memnuniyet anketindeki oranın %97’lere ulaştığı bilgisini verdi. Daha sonra TSE ISO 9001 Kalite Belgesini Gerze Tapu Sicil Müdürü İhsan Sandıkçı’ya takdim eden Kaymakam Metin Kubilay başarılarından dolayı tüm çalışanları tebrik ederek, devamını diledi.

  Ardından iki mutlu olayın şerefine verilen yemeğe katılmak üzere Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Adliyesinde görevli Hakim ve Savcılar, Mal Müdürü Zübeyde Şen, İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Ayhan Şardağ, PTT Müdürü Ayhan Baş, Tedaş Müdürü Cemil Bekar, S.Y.D.V, Başkanı Leyla Tuna ve Tapu Sicil Müdürlüğü çalışanları makamdan ayrıldılar.
Haber: Nurgül Gençay

































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2013, 08:54
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER