Telefon ve İnternet Çalışmıyor

İlçemizin bazı mahallelerinde telefonlar arızalı olduğu için iletişimde sıkıntılar yaşanıyor.

Telefon ve İnternet Çalışmıyor

Gazetemize vatandaşlar tarafından yapılan ve yetkilileri göreve çağırarak mağduriyetlerinin giderilmesi ile ilgili talepleri son günlerde giderek yoğunlaştı. Bunun son örneği ise, ilçemiz Hamidiye mahallesi Ihlamur sokakta ikamet eden emekli öğretmen Ali Vacit Tokmak. Bizlerle paylaştığı sıkıntılarını ilgililerin dikkatine sunuyoruz. İşte yaklaşık bir haftadır evindeki telefonu çalışmadığı için internete erişemeyen mağdur vatandaşın kendi ağzından yaşadıkları;

“Hamidiye mahallesi Ihlamur sokakta oturmaktayım. 08 Aralık 2015 tarihinde sokağımızdan geçmekte olan bir araç telefon hava hattımızı koparmış olduğunu komşularımdan öğrendim. Bunun üzerine Türk Telekom’a cep telefonumla ulaşarak arızayı bildirdim. Kayıt altına alındı. Daha sonra TTNET’e de durumu bildirerek kayıt altına aldırdım. Bugün ayın 14’ü ne gelen var ne de ilgilenen. Telekom’a borcum yok, ücretimi her ay otomatik olarak ödemekteyim. Aynı zamanda yerel gazetecilik yapmaktayım, bilgisayarım çalışmadığı için görevimi yapamıyorum. Telekom teknik elemanlarınca bir an önce arızanın giderilmesi ve gerekenin yerine getirilmesini bekliyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 13:52

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞENOL SARAÇ
ŞENOL SARAÇ - 8 yıl Önce

dayi 7 gün hizmet alamamiş şikayet ediyor. benim gerze içinde bir yerden diğer yere nakil aldirmam 37 gün sürdü. yanliş duymadiniz 37 gün :) daha 30 günün var beklemeye devam et dayicim :)

Uğur ÇETİN
Uğur ÇETİN - 8 yıl Önce

şenol kardeşime ilaveten bizimde belören köyünde teknik olarak internet verilemeyen bir abonede hizmet verilmeyen 6 ayın faturası var.sinop telekom memurları kadar görevine sadık oturduğu yeri ısıtan başka bir personel görmedim özellikle müşteri çözüm noktaları telefonları hiç susmuyor maşAllah ama telefonlara da baktıkları yok kendileriyle her noktada sonuna kadar hukuk mücadelem devam edecek görecez bakalım sen mi yamansın ttnet yoksa vatandaşmı????

banner381
SIRADAKİ HABER