Temmuz Meclisi Toplandı

Gerze Belediye Meclisinin 2013 yılı Temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı.

Temmuz Meclisi Toplandı

  Gerze Belediye Meclisi 2013 yılı Temmuz ayı olağan toplantısını yapmak üzere 04 Temmuz 2013 günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında Belediye Meclisi Toplantı salonunda toplandı. Yapılan yoklama sonucu üye tam sayısının toplantıda hazır bulunduğu tutanakla tespit edildi.

Kapalı spor salonu yanına yapılması düşünülen ek bina ile ilgili imar planı değişiklik talebi oybirliği ile gündeme ek madde olarak ilave edildi.

Belediye Meclisinin Haziran ayı olağan toplantısında alınan kararına ait karar özeti okundu, oy birliği ile tasdik edildi.

İlçemiz Yenikent Beldesi Belediyesinin Gerze Belediyesine bir mahalle olarak katılması ile ilgili talepleri ilgili yasa hükümlerinde belirtilen koşulların yerine getirilmesinin mümkün olmadığının anlaşılması üzerine oy birliği ile reddine karar verildi.

Mülkiyeti Gerze Belediyesine ait köşk mevkiinde bulunan gençlik cafe adıyla anılan yerin belediyece hazırlattırılan yapım projesi karşılığında ihale suretiyle kiraya verilmesine, kira süresinin 10 yıl, kira Muafiyet süresinin 2 yıl olarak tespit edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Mülkiyeti Gerze Belediyesine ait olup Mavi Ay olarak bilinen çay bahçesinin müstecirince yaptırılacak proje karşılığı, kira süresinin 10 yıl olarak, kira muafiyet süresinin 3 yıl olarak tespit edilerek, kira süresinin uzatılmasına oybirliği ile karar verildi.

İmar planı ile değişikliği ile ilgili taleplerin meclis’ce yerinde incelendikten sonra görüşülmek üzere toplantıya saat 16.30 ya kadar ara verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Meclis 1. Oturumda aldığı karar gereğince aynı gün saat 16.30 da Başkan Osman Belovacıklı’ nın başkanlığında üye tam sayısının katılımı ile belediye meclisi toplantı salonunda toplandı. İmar planı değişikliği taleplerinin görüşülmesine geçildi.

Remziye Ergün’ e ait imar planı değişikliği teklifinin oy birliği ile kabulüne karar verildi.

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğünün imar planı değişiklik taleplerinin oy birliği ile kabulüne karar verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün kapalı spor salonu yanına yapılacak ek bina ile ilgili imar planı değişiklik tekliflerinin oy birliği ile kabulüne karar verildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2013, 10:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

helal olsun akp meclis üyelerine herkesten daha meraklı el kaldırmışlar

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

her sakallı dede olmadığı gibi ....el kaldırma olayı da muhtemelen konu ile ilgilidir... faydalı bir duruma akp encümeni diye yok denir mi... unutmayalım ki çamur ilk atanın eline bulaşır sayın gerzeli

banner381
SIRADAKİ HABER