Teşekkürler Faruk Şahin

Gerze Gündem Haber ve İstanbul’daki gurbetçi hemşerimiz Faruk Şahin işbirliği ile dikilen lale soğanları açmaya başladı.

Teşekkürler Faruk Şahin

  Gerze Gündem Haber’in öncülüğünde Faruk Şahin’in temin ettiği lale soğanlarının dikimi Aralık ayında gerçekleşmişti. Gerze Belediyesi park ve bahçeleri, okul bahçeleri, cami bahçeleri, kuran kursu bahçesi, Gerze Meslek Yüksek Okulu bahçesi, İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesi, Gerze Emniyet Müdürlüğü bahçesi ve vatandaşların bahçeleri lale soğanlarıyla donatılmıştı. Lale soğanlarının filizlenmelerinin ardından baharın gelmesiyle sıcaklığın artışı bir kısım lalelerin açmasına neden oldu.   Önümüzdeki günlerde havaların ısınmasıyla birlikte tüm lalelerin açarak ilçemize çok güzel bir görünüm kazandıracağına eminiz. Bu laleleri bize temin eden hemşerimiz Faruk Şahin’e göndermiş olduğu binlerce lale soğanı için teşekkür ediyoruz ve onu baba ocağı Gerze’ye davet ediyoruz.



















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 19:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihal
Nihal - 11 yıl Önce

faruk bey'e hemşehrileri olarak gerçekten bu nezaketinden ötürü teşekkür ederiz .güzel gerzemiz lalelerimizle daha da güzel oldu.

GERZELİ  faruk çiy yemeze
GERZELİ faruk çiy yemeze - 11 yıl Önce

çiğ yemez (faruk) bey ben gerzede yaşıyorum sen nerede olduğun bile belli olmadan buradaki olaylara müdahil oluyorsun.benim iftira attığı mı söyleyip duruyorsun ama namus şeref denilen bir şey vardır, olmadığına şahitsen yemin edersin. ben ettim olduğuna ama sen etmedin başkanın da çıkıp bir açıklama dahi yapamadı,oda bunun olduğunu bildiği için bir şey diyemez.her kez duysun tekrar ediyorum bunu defalarca daa yazacam seçime kadar gerze ilçe başkanı belediye seçimini kaybetme korkusu ile ödeneği çıkan öğretmen evi ve liman inşaatının durdurulmasını sağlamıştır.faruk efen di akp 10 yılda sinopa ne yaptı dedim yol dediniz,başka? devletin satılmadık toprağı kalmadı bırakında o kadar para harcasınlar nedersiniz..ben akp tartışacak değilim o gelmiş bu gelmiş önemli değil yeterki vatana millete sahip çıkan biri gelsin.ayrıca ilçe lokeline neden uğramamı istediniz neden yaptıklarını sormak için mi ben zaten kendi ağzından duydum ! buna nedeyeceksiniz? bir daha bilmediğiniz konuda yorum yapmay
Editör Notu: yorumları kişileştirmeyelim, Yapmış olduğunuz yorumda bahsi geçen kişi için teşekkür ederiz, en kısa sürede reportaj yapılareak siz okuyucularla paylaşılacaktır. faruk şahin gerzeli olarak gurbetteki imkanları doğrultusunda ilcemize bir güzellik adına karşılıksız hizmet vermektedir. ilgi ve alakanıza teşekkürler.

banner381
SIRADAKİ HABER