TIP BAYRAMI MESAJI

Sinop valisi Dr. Ahmet Cengiz 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle mesaj yayınladı.

TIP BAYRAMI MESAJI

  Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir. Son yıllarda ülkemizde birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında yapılan çalışmalar sonrasında önemli bir değişim ve dönüşüm yaşanmaktadır. Artık ülkemiz; hem yetişen sağlık elemanlarının nitelikleri, hem de sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi bakımından dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almaktadır.

 

  İlimizde de son yıllarda sağlık alanında büyük bir atılım hamlesine girilmiş, gerek yeni hastane yapımları, gerekse 112 Acil Sağlık hizmetlerine yönelik yapılan çalışmalarla vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulması hedeflenmiştir.

 

  Büyük Önderimiz Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz” sözüyle O’nun sevgi, güven ve takdirini kazanan Hekimlerimizin, hiçbir ayrım gözetmeden sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir.

 

  Bu duygu ve düşüncelerle; sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.

 

 

Dr. Ahmet CENGİZ

Sinop Valisi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2013, 09:20
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER