Trafik Kazalarını En Aza İndirmek İçin Toplandılar

Trafikte sürücü, yolcu ve yaya olarak yer alan insan unsurunun yaptığı kural ihlalleri ile bu ihlallerin neden olduğu trafik kazalarının önlenmesine yönelik toplantı yapıldı.

Trafik Kazalarını En Aza İndirmek İçin Toplandılar

Trafikte sürücü, yolcu ve yaya olarak yer alan insan unsurunun yaptığı kural ihlalleri ile bu ihlallerin neden olduğu trafik kazalarının önlenmesine yönelik kısa vadede yapılacaklarla ilgili İçişleri Bakanlığınca 2017 yılında yürürlüğe giren 'Trafik güvenliği uygulama politika belgesi' kapsamında, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Otobüs kazalarının önlenmesine yönelik' toplantı Gerze Kaymakamlığında da yapıldı.

Toplantıya Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Bayram, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Milli Eğitim Müdürü Nazım Aksu ve otobüs firmaları yetkilileri katıldı.


Trafik güvenliğinin sağlanması, trafik kazaları ve sonucunda meydana gelen kayıpların önlenmesi amacıyla şehirlerarası yolcu taşımacılığı faaliyetlerinde yaşanılan sorunların çözümüne yönelik olarak, Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin başkanlığında “Şehirler arası otobüs kazaları ve ilgili kurumlarla değerlendirme toplantısı” düzenlendi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Atatürk Mahalleli
Atatürk Mahalleli - 4 yıl Önce

Keşke yaya olarak halktan birkaç kişiyi o toplantıya dahil etselerdi....? Mesala öğrenci , anne baba gibi...!

Hekimoğlu
Hekimoğlu - 4 yıl Önce

Trafik toplantısında trafikçiler arka planda ne hikmetse trafikten anlayanları arkaya oturtmuşlar

banner381
SIRADAKİ HABER