TÜRFAD’ dan Geçmişten Günümüze Ödül Töreni.

Gerzeli Futbolcularla Bir Araya Geldi.

TÜRFAD’ dan Geçmişten Günümüze Ödül Töreni.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Samsun Şubesi, Gerze futboluna ve sporuna geçmişten günümüze “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” adı altında ödül töreni için Gerze'nin en eski futbol adamları ile bir araya geldi.

TÜRFAD Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu, As Başkan Ali Gürler ve Eğitmen Fuat Dilek önceki gün Ali Kalaycı, Yusuf Kemal Saraçlı, Velahaatin Saatçi ve Fatih Ergün’ e ziyarette bulundu. Kulüp Başkanı ve Gerze Köşk spor ilk Başkanı Ali Kalaycı, TÜRFAD’ ın kendilerini ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, TÜRFAD Samsun Şube Başkanı Gültekin Kullukçu ise “ İnsanların Yaşarken Anılması” ayrı bir duygu. Hatırlanmak ve vefa borcunu ödemenin yanında anıların tazelenmesi için başlattığımız bu proje için ayrıca sevinçliyim” dedi.

Kullukçu, “Sağolsun Gerze Belediye Başkanımız ve Gerze Belediye Başkanı ve bu güzide kulübün formasını kaleci olarak sürdürmüş Sayın Osman Belovacıklı’ ya teşekkür ederiz. Telefon konuşmamızda tereddütsüz iyi düşünülmüş bir temalı etkinliğin anlamı bizim içinde büyüktür. Her konuda göreve hazır olduklarını belirtti. Sayın Belovacıklı’ a nezaketi, dostluğu ve desteğinden dolayı onur duyuyor teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER