Umre Semineri

2017 Umre Programı kapsamında İlçemizden 34 Umrecimizi kutsal beldelere yolcu etmeye hazırlanıyoruz. Bu kapsamda umrecilerimizi bilinçlendirmek, onları bu kutsal yolculuğa hazırlamak ve heyecanlarına ortak olmak adına umre semineri tertip edildi.

Umre Semineri

İki gün süren seminerde İlçe Müftümüz Bayram KARAR, Merkez Yeni Camii İmam Hatibi Fikri ÇINAR, Merkez Kız Kur'an Kursu Öğreticimiz Azize BALCIOĞLU ve umre programı çerçevesinde İlçemizden görevli olarak eşlik edecek olan İlçemiz İskele Camii İmam Hatibi Bayram KARAKAŞ görev aldığı.

İlçe Müftümüz Bayram KARAR seminerde umrecilerimize  "Kutsal Mekanlara yapılan yolculuk kutlu bir yolculuktur. Orada geçirilen süre zarfında Kutsal Beldelerde olduğunuzu unutmamanız gerekir. Bu mekanlarda geçireceğiniz sayılı günlerinizi dünyevi meşgalelerden ziyade ibadetlerle, tavaflarla geçirilmelidir." diyerek Umre ziyaretinin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca seminerde umrecilerimizin aşıları Toplum Sağlığı Müdürlüğü görevlileri tarafından yapıldı.

08.03.2017 Çarşamba günü Kutsal Mekanlara Hareket edecek olan Umrecilerimizin 02.04.2017 tarihinde İlçemize dönmeleri planlanmaktadır.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 12:15

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER