Umurunda mı?

CHP’li Barış Karadeniz: “Genç İşsizlerimiz AKP Hükümetinin Umurunda Değil” dedi.

Umurunda mı?

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, TÜİK tarafından bugün açıklanan resmi verileri değerlendirerek AKP hükümetini eleştirdi. Karadeniz, “İşsizlikte son 7 yılın en yüksek artışı gerçekleşmiş. AKP Hükümetinin umurunda mı? Ekonominin çok iyi olduğu yalanını söylüyorlar. Ama gerçek öyle değil. Her 4 gencimizden biri işsiz ise ekonomi iyi midir?” diye sordu.

CHP’li Barış Karadeniz işsizlik verilerini değerlendirdi. İşsizlikte son 7 yılın en yüksek artışı gerçekleşmesinin AKP hükümetinin 15 yıllık politikalarının ürünü olduğunu belirten Karadeniz, 6 buçuk milyon işsiz sayısının her geçen gün arttığına dikkat çekti. Karadeniz, şunları söyledi:

“Sürekli istikrardan söz eden AKP iktidarı, ‘milli istihdam seferberliği’ başlattı. Paket üstüne paket açıklıyorlar. Ekonomi çok iyiye gidecek' diyorlar. Referandum öncesi şirin görünüyorlar. Oysa, ülkemizde ciddi bir ekonomik kriz var, bunun en somut örneği de işsizliktir. Her 4 gencimizden biri işsiz. O zaman ekonomi iyi midir? Ülkemizin geleceği gençler bu gerçeği, bu sorunu aileleri ile birlikte en yakından yaşıyor. İşsizlerimiz, AKP hükümetinin umurunda mı? Değil. Bu gerçeği vatandaşlarımız görüyor. Bu yakıcı sorunu yaşıyor.”

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 14:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER