Üniversiteliler Müzik ve Eğlenceye Doyurdular

Sinop Üniversitesi Gerze meslek yüksekokulunun geleneksel 4.yılsonu şenliği görülmeye değerdi.

  Gerze Meslek Yüksekokulu ve Yüksekokullar Koruma ve Yaşatma Derneği işbirliği ile hazırlanan ve bu yıl 4.sü yapılan şenliğe ilçe Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkan V.Nihat Erdal, Sinop Üniversitesi Rektör V. Prf. Dr. Kamil Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ile akademik ve idari personel katıldı.

  Okul Müdürü yaptığı açış konuşmasında; Meslek yüksekokulunun faaliyete geçtiği günden, bu gün geldiğimiz noktaya baktığımızda bizleri güzel bir geleceğin beklediğini görerek heyecanlanıyoruz. Bu dönem açtığımız yaklaşık 14 yeni programdan, önümüzdeki dönemde öğrenci alacağımız programlardan, 8.000M2. Kapalı alan şeklinde projelendirdiğimiz hizmet binamız da bu heyecanlarının gerçekçi olduğunu gösterdiğini belirtti.

  Girişte açılan Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi. K.Ceren Demiralp tarafından sunulan, üniversitenin sınıf öğretmenliği ve okul öncesi eğitim öğrencilerinin tual üzerine akrilik tekniği ile yapılan resim sergisi ile yine aynı üniversitenin ebru ve sanat öğrenci kurulu öğrencileri tarafından kâğıda ve ipek fulara ebru tekniği ile yapılan çalışmalar ilgili ile izlenmesinin ardından okul öğrencileri tarafından hazırlanan program gereği sırasıyla, şiirler ve kompozisyonlar okundu, skeçler sunuldu, eğlenceli yarışmalar yapıldı. İlçemiz Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Semih Beşcanlar yönetimindeki Türk Halk Müziği korosunun konserine izleyenlerce de eşlik edilmesi coşkuyu bir kat daha artırdı.

 


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 20:31
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER