Uzunmusa Camii Minaresine Kavuşuyor

1990 yılında Belören Köyü Uzunmusa mahallesinde yapılan Uzunmusa Camiinin minaresinin temeli atıldı.

Uzunmusa Camii Minaresine Kavuşuyor

  İlçemiz Belören köyünden İstanbul’da ikamet eden hayırsever Hasan Yılmaz’ın yardımıyla yaklaşık maliyeti 35 bin lira olan Uzunmusa Camii’nin minaresinin temel atma töreni Belören köyü Muhtarı Bekir Yıldız, Belören İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Demirci, Gerze Belediyesi Çevre Mühendisi Uğur Çetin, Camii imamı Salim Tabak ve köy halkının katılımı ile gerçekleşti.

  Öğle namazı sonrası kurban kesilerek dua ile başlayan temel atma töreninde konuşan cami imamı Salim Tabak, “Uzunmusa Camii’nin çevre düzenlemesinde katkısı olan köy halkından Allah razı olsun, ihtiyacımız olan minarenin yapılmasında öncülük ve maddi katkısını esirgemeyen hayırsever Hasan Yılmaz abimize teşekkür ederim.” dedi. Aynı köyden olan Gerze Belediyesi Çevre Mühendisi Uğur Çetin,” Bugün burada İslam yurdunun simgesi olan minarenin temelini atmak için bulunmaktayız. Cenab-ı Allah bu minarenin yapımında katkı sağlayan herkesten razı olsun.” dedi.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 09:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Uğur Çetin
Uğur Çetin - 11 yıl Önce

bu güzel organizayonda emeği geçen herkese teşekkür etmekle beraber camiimizin ve çevresinin güzelleşmesinde maddi manevi destekleri olan; gerze belediye başkanımız sayın osman belovacıklı,il genel meclisi üyemiz sayın cumhur kurt,belören köyü muhtarımıza,akçaoğlu inşaata,özcan elektriğe,eşref yılmaz petrole,aydın inşaat yenikent belediye başkanı sayın mevlüt aydına,enver öz beyefendiye ,salim tabak hocamıza,katılımlarıyla bizleri onurlandıran gerze gündem habere ve minare yapımını üstlenen hasan yılmaz abimize teşekkürlerimi bir borç bilirim...

salim tabak
salim tabak - 11 yıl Önce

bu hayir işinde emeği geçen herkese teşekkürler.........

BEDRİYE GÖLGECİ
BEDRİYE GÖLGECİ - 11 yıl Önce

maddi̇ manevi̇emeği̇ gecen herkesden allah razi olsun nice güzel yenilikler temennisiyle;

Hediye Gölgeci
Hediye Gölgeci - 11 yıl Önce

bu kadar güzel bir işe vesilen olan maddi manevi destek verenlerden allah (c.c.)razı olsun.inşallah minareden okunan her ezan onların sevap hanesine yazılır.şimdiden uzunmusa köyüne hayırlı olsun.

leyla
leyla - 11 yıl Önce

emeği geçenlerden allah razı olsun.

banner381
SIRADAKİ HABER