Valilikten Polis Haftası Kutlaması

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz polis haftası nedeniyle mesaj yayınladı.

Valilikten Polis Haftası Kutlaması

  Ülkemizde kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve halkımızın can ve mal emniyetini muhafaza etmek amacıyla, mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle görev yapan Emniyet Teşkilatımızın 168. Kuruluş Yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız.

  Yasaların verdiği yetkiler ve halkımızın desteği, Emniyet Teşkilatımızın demokratik düzenin korunmasında en önemli güvencesidir. Son yıllarda eğitime verilen önem ve sahip olduğu teknik imkanlarla dünyanın en gözde güvenlik teşkilatlardan biri haline gelen Emniyet Teşkilatımız, Sinop'ta yaptığı başarılı çalışmalarla ilimizin bir huzur adası olmasında ciddi katkı sahibidir. Önleyici kolluk çalışmalarının yanında örnek Sosyal Sorumluluk projelerine de ağırlık veren Emniyet Müdürlüğümüz, hem iyi günde hem kötü günde halkımızın yanında olmaya özen göstermektedir.

  Yaptıkları başarılı çalışmalarla, Sinop’un ülkemizin en huzurlu illerinden biri olmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor. Görevleri başında olan mesai arkadaşlarıma ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

 

Dr. Ahmet CENGİZ

Sinop Valisi  

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2013, 13:47
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER