Veda Yemeği Düzenlendi

Gerze’den Ankara’ya tayini çıktı.

Veda Yemeği Düzenlendi

İlçemizde 3 yıl Gerze Garnizon Komutanlığı görevini yürüten Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan’ın Ankara’ya tayininin çıkması nedeniyle 24 Temmuz 2017 Pazartesi akşamı Gerze Otel’de veda yemeği düzenlendi.

Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan ve İlçe Emniyet Müdürü Vekili Aslıhan Özcan için düzenlenen veda yemeğine, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Gerze Cumhuriyet Baş Savcısı Eray Burak Buyruk, Hakim Mesut Kesayak, Hakim Tuğrul Yasin Demirci, Cumhuriyet Savcısı Erhan Bilgili, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Şevket Terkan, Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna, İl Genel Meclis üyesi Ahmet Burma, İl Genel Meclisi Üyesi Necmettin Çakır, Ak Parti ilçe Başkanı İzzet Karaman, Gerze CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, CHP Yönetim Kurulu, ilçe ve köy muhtarları ile çok sayıda sevenleri katıldı.

Gerze Cumhuriyet Baş Savcısı Eray Burak Buyruk’un kısa konuşmasının ardından Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ilçemizde 3 yıl görev yapan Özcan çiftine halkla uyum içinde çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Biz Özcan çiftini ilçemizde 3 yıl misafir ettik bundan sonra Ankara bizleri onlar misafir edecek.” dedi. Belovacıklı, konuşmasının ardından Gerze Belediyesi kurslarında yapılan balıkçı teknesi maketi ile çini işlemeli tabak hediye etti.

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar yaptığı konuşmada Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan ve Emniyet Amiri Aslıhan Özcan ile 3 yıl çalışma fırsatı bulduklarını belirterek “Memleketin çok çeşitli yerlerinde görevler yaparız, çok farklı yörelerin insanları ile bir araya geliriz. Burada da komutanım aslında bizlerden ayrılmıyor bu uzun yolculuğun çok farklı istasyonlarından bir tanesini bırakıp memleketimizin çok başka köşesinde çok daha güzel, çok daha iyi insanlarla karşılaşması ümidi ile aramızdan ayrılıp gönderiyoruz. Gerze’ye 3 yıl hizmet etme şerefine ermiş kamu görevlileri Özcan çiftine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştuktan sonra plaket takdim etti. Veda yemeğinin sonunda Özcan çifti davetlilere teşekkür ederek vedalaştı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 13:39
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER