Vekilimiz Gazetemizde

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’ten Gerze Gündem Habere nezaket ziyareti.

Vekilimiz Gazetemizde

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, beraberinde Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Gerze Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma ve çok sayıda partili ile birlikte gazetemiz Gerze Gündem Haberi ziyarette bulundu.

Siyasetin olmadığı, konunun sadece Gerze ve Gerze’nin geleceğinin masaya yatırıldığı ziyarette Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yoğurtçu tarafından karşılanan vekilimiz ve misafirleri, gördükleri sıcak ilgiden ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yoğurtçu’nun başta ilçemiz Esentepe mevkiindeki yamaç paraşütü alanına ulaşımı sağlayacak 50m.lik yol ile, Sorkun şelalelerine ulaşım için yol yapımını gündeme getirdiği ziyarette,  Vekilimiz Nazım Maviş’e Gerze’nin kalkınmasında hayati önem taşıyan ancak bugüne kadar geç kalınmış projelerini video ve fotoğraf destekli olarak sundu. Projeleri büyük bir dikkat ve beğeni ile izleyen Vekilimiz Nazım Maviş ve Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, söz konusu projelerle ilgili olarak en kısa sürede gerekli adımların atılacağı sözünü verdiler.

Son drece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret, Vekilimiz Nazım Maviş’in gazetemiz imtiyaz sahibi Mustafa Yoğurtçu’ya gerek seçim süreci ve gerekse sonrası için şahsına sunduğu destekler için teşekkürlerini sunması ile sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 12:41

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER