Ya Kapatın Ya’da Yapın

Karadeniz Sahil yolunun yapımından sonra her geçen gün artarak devam eden Esentepe Mevkiindeki karayolu üzerindeki heyelan artık bu bölge kazaya hazır diye seslenirken yetkililerden halen ses çıkmıyor.

Ya Kapatın Ya’da Yapın

11 Şubat 2015 Çarşamba günü Gerze Esentepe mevkiindeki bir yıl önce yapılan karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen heyelan sonrası karayolu üzerinde oluşan büyük çatlaklar trafiği olumsuz yönde etkilediğini haber yaparak yetkililere duyurmuştuk. Yapılan haberler sonrası bu güne kadar ne yetkililerden bir açıklama ne de karayolunda Gerze Belediyesi tarafından doldurulan çatlakların dışında bir çalışma yok.

Samsun istikametine ve Samsun’dan ilçe girişinin en yoğun olduğu trafik akışının Esentepe mevkiinde yolda oluşan çatlaklar ve göçükler bir trafik kazasına davetiye çıkaracak boyutta olması sürücüleri ve bölgedeki ev sahiplerini korkutuyor. Sürücüler ve bölge sakinleri bu yolun bir an önce yapılmasını istiyor bazı vatandaşlar yetkililer illa bir kaza veya evlerin kaymasını mı bekliyor, ondan sonramı müdahale yapılacak. Bu yolu ya trafiğe kapatın ya’da bir an önce yapılsın diyor.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER