Yakında Hizmete Açılacak

AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü sağlık kompleksi inşaatı ile ilgili açıklamada bulundu.

Yakında Hizmete Açılacak

Sinop’ta uzun süre Devlet Hastanesi ve ardından Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak kullanılan bina bir süre önce yıkılarak yerine sağlık kompleksi inşaatı başlatılmıştı. Sağlık kompleksi inşaatı ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, yatırım bedeli 17.172.500 TL olan Sağlık Kompleksi inşaatının %95’inin tamamlanmış olduğunu ve çevre düzenlenmesi yapıldıktan sonra yaklaşık 1 ay içersinde hizmete açılacağını duyurdu. Sağlık Kompleksi binasında yer alan birimler ise şöyle; Sağlık Müdürlüğü,Halk Sağlığı Müdürlüğü
Kamu Hastaneleri Birliği İdari Ofisleri,4 Katlı Kapalı Otoparkı.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
tarafsız
tarafsız - 6 yıl Önce

1908 ve chp ne alaka ,ona bakarsan osmanlının bir tek eseri yok gerzede.osmanlı'da mı kötüydü.gerzede hastanede uzman doktor kalmadı,bunudamı chp zihniyeti yaptı?i̇laveten gerze belediyesinin hizmetleri ortada,üşenmeden yazarlar/yazarım ama okumaya vaktiniz varmı?not;kesinlikle bir siyasi görüşe mensup değilim.

cemaleddin
cemaleddin - 6 yıl Önce

demekki chp ve sol zihniyetin iftira ettigi gibi dgil, hiznet de yapiliyormush. chp Allah ashkina yayinlarmisiniz ne gibi hizmetleri oldu. 1908 den beri.

banner381
SIRADAKİ HABER