Yaşlılar Evine İlk Tuğla Koyuldu

Gerze Belediyesince temeli atılan Yaşlılar Evinin kaba inşaat ihalesi gerçekleştirildi.

Yaşlılar Evine İlk Tuğla Koyuldu

İlçe halkının ve bilhassa kimsesiz, bakıma ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın merakla beklediği Gerze Belediyesi Yaşlılar Evinin ihale aşaması tamamlandı ve ilk tuğlası döşendi.

Tamamı ağırlıklı olarak belediyenin öz kaynakları ve bir bölümü de yardımsever duyarlı vatandaşların maddi katkıları ile gerçekleştirilecek olan inşaat, ilçemizin sosyal bir sorununu çözerek, büyük bir sıkıntıyı da ortadan kaldıracak olması anlamında da Gerze’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Belediyece 480.000TL.na ihale edilen yaşlılar evinin kaba inşaatı, müteahhit ile yapılan sözleşme gereğince 90 gün içerisinde bitirilerek belediyeye teslim edilecek.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı gazetemize yaptığı açıklamada; “kaba inşaatın bitiminin ardından Yaşlılar Evi inşaatımızı 2016 yılı Temmuz ayında tamamlayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 15:41

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

yine bir seçim öncesi ve yine yaşlılar evi vaadi 450 bin tl ye kaba inşaatı mı çok değil mi başkan kendin yapsaydın belediye olarak daha ucuza gelirdi

ali
ali @gerzeli - 8 yıl Önce

gerze için yapılan güzel işleri tebrik etmek bu kadar mı zor?bu da öğretmenevi gibi atıl mı dursaydı?hem gidecek masrafı yazmış başkan.biz türk halkı olarak daha maliyetli binalarda(ödenen fiyat hala tam net olarak hala paylaşılmayan) yaşayan insanlara da şahit olduk.gerze için yapılan bu değerli iş için başkanı tebrik ediyorum.

gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

ali bey ; biz yapılan değerli hizmetlerin hepsinin arkasındayız.başkan bey 7 yıl öncede seçime girerken bu vaadle gelmedi mi.temelini atıp bırakmadı mı? o günde 6 ayda bitecek demedi mi ? neyse şimdikte görecez bitecek mi bitmeyecek mi.450 bin tl bence yüksek bir rakamdır.belediyenin kendi işçileri ile bu rakam yarıya düşer ben bunu dedim.inşaatı yapacak firmayı biliyormusunuz ? ben biliyorumda .

banner381
SIRADAKİ HABER