Yaz Bitti, Liman Çöp Doldu

Yaz tatilinin sona ermesinin ardından sezonluk işletmeler de kapanmaya başladı

Yaz Bitti, Liman Çöp Doldu

Yaz mevsiminin bitmesinin ardından sıcaklık değerlerinin günden güne azalması dolayısıyla ilçemiz Liman Mevkiinde gündüz plaj, akşam çay bahçesi olarak kullanılan işletmeler de sezonu kapattı. Yaz tatilin ardından geriye ise bilinçsiz vatandaşlarımızın denize bıraktığı çöpler kaldı.

Şirin Gerze’mizin yılın ilçesi seçilmesi ile gururlandığımız şu günlerde umarız ki vatandaşlarımız da çevreye karşı daha bilinçli davranır ve üzerine düşen sorumlulukları yerine getirir.

Haber: Özge İnce


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Vacit Tokmak
Ali Vacit Tokmak - 7 yıl Önce

"ne demişler: temizlik imandan gelir!"nüfusun yüzde doksan sekizi müslüman olan ülkede, çevreyi atıklarla kirletmemek,hangi inanç sahiplerine ait olduğunu düşünüyorum.bunlar islam olamaz! bunlar insan da olamaz! hayvan desek,hayvanlara karşı bu söylem yanlış olur! ben bu atıkları gelişi güzel atarak çevreyi kirletenlere bir isim bulamadım!tüm okurlara soruyorum; ne isim verelim bu yaratıklara?

cemaleddin
cemaleddin - 7 yıl Önce

%98 bir düzmece, yaklasik yüzde yetmis müslüman.
bu bir kültür ahlak meselesi, bu kadar bilincsiz hayat olurmu. sorsaniz kendilerini münevver zannederler bu tip tatilciler, cünki digerleri yashamakdan zevk alamaz sadece bu capulcular zevk alir.

banner381
SIRADAKİ HABER