Yek Vücuduz

Barış ve Demokrasi Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek Ankara’daki Patlama Sonrası duygularını dile getirdi

Yek Vücuduz

İstiklâlimiz ve istikbâlimizi tehdit ediyorlar. Ankara’nın sadece 5 ay içinde 3 kez hedef seçilmesi tesadüf mü sanılıyor. Doğrudan ‘yüce devleti’ ilga etmek istiyorlar. Bizi “yok etmek” istiyorlar. Topraklarımızdan kazımaya kast ediyorlar. Devletin otoritesini sarsmaya, yıkmaya cüret ederek, kendi vatanımızda varlığımızı ‘dümdüz etme’ girişimi olarak “terör saldırıları gerçekleştiriyorlar. Bin yıllık kardeşliğimizi, fesat odakları üzerinden ‘etnik fitne’ ile bölmek, parçalamak ve yok etmek istiyorlar.

Devlet yanında saf tutmak, dağları titreten son Türk ve İslam ordusu ile birlikte mücadele etmek, ezanlar uğrunda ölen askeri ve sivil şehitlerin kanlarını kaldırmak anaların, evlatların, bacıların gözyaşlarını silmek senin, benim, bizim vazifemiz…

Bayrağa yan gözle bakıyor indirmeye, yıkmaya, yakmaya çalışıyorlar. Millî İrade’nin büyük halk iradesinin karşısında ‘askerî vesayeti’ kaşıyor, cuntayı harekete geçirmek için Ankara’yı özellikle seçiyorlar. Doğu illerinde terör hücreleri ve teröristler  topluca temizlenirken; büyük kentlerde fert fert satılık birileri kendisini infilak ettiriyor. Dağların kuşlara, yabani çiçeklere kaldığı, mankurtların sonu geldiği de görülüyor.

Yeryüzünde devlete kafa tutan hiçbir terör, varlık gösterememiş ve hep kaybetmiştir. Biraz daha gayret… Yeni Türkiye, güçlü şekilde büyüyor, serpiliyor. Uluslararası odaklar da Yeni Türkiye, ‘iddialarından vazgeçsin’ istiyor. Terör ve teröriste kalemi ve konumu ile destek veren bunlar, Selahaddin Eyyübi’nin, Kılıçarslan’ın, Çanakkale’de ordumuzun da karşısındaydı. Gül bahçesine girercesine toprağa düşen sivil şehitlerimizi, rahmetle yâd ediyorum. Coğrafyamızı, devletimizin etrafında dalga dalga kenetlenerek, ‘yekvücuden’ kimseye yar etmeyeceğimizi ilan ediyorum.

Hüseyin Yüksek

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 08:56

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER