Yeniliklerin açılışını yaptı.

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ilçemizi ziyaret ederek Kurumlardaki yenilikleri yerinde inceledi.

Yeniliklerin açılışını yaptı.

  Yenilenen Gerze kütüphanesinin ve Gerze Müftülüğünün Konferans salonu açılış töreni Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,  Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut, Kurum Müdürleri, Siyasiler ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

  Sinop valisi Dr. Ahmet Cengiz yenilenen ilçemiz kütüphanesinin açılış töreninde okumanın önemini örnek olarak 1918 yıllarındaki Almanya ile günümüz Almanya’sının arasındaki farkı işaret ederek bu farkında okumadan geçtiğini anlattı. Almanya’da kişi başına okuma sayısının oranı 24 dakika olduğunu ülkemizde ise bu rakam maalesef kişi başına 13 saniye olduğunu belirterek okumanın yerine televizyon izleme alışkanlığımız 5 saat 17 dakika olduğunun altını çizdi.

  Gerze kütüphanesi açılışının ardından Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz Gerze öğretmen evini ziyaret etti. Öğretmen evi çıkışı Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Hal içindeki çalışmalarını anlattıktan sonra Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ve katılımcılar Gerze Esnaf Odasını ziyaret ederek Gerze Esnaf Odası Başkanı Cemal Altunel’le kısa bir sohbet ettikten sonra Gerze Müftülüğünün yeni yaptırmış olduğu konferans salonunun açılışını yapmak üzere Gerze Müftülüğüne geçildi.

  Sinop valisi Dr. Ahmet Cengiz Müftülük konferans salonu açılışı ardından Polis haftası münasebeti ile Gerze Emniyet Müdürlüğüne uğrayarak polis teşkilatının Polis haftasını kutladı. Son olarak Gerze sanayi sitesine uğrayan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz esnafın sorunlarını dinlemesiyle ziyaret son buldu.































































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2012, 14:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 12 yıl Önce

emeği gecen herkese en kalbi duygularımla teşekkürü bir borc biliyorum, allah razı olsun diyorum saygılar sunuyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER