Yer ve Güzergâhlar Belli Oldu

Gerze Kaymakamlığınca toplantı ve gösteri yürüyüşleri güzergâhları belli oldu.

Yer ve Güzergâhlar Belli Oldu

2911sayılı toplantı ve yürüyüşler kanunun 6 maddesi gereğince ilçemizde toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergâhı kamu düzenini ve genel asayişi bozmayacak, vatandaşın günlük yaşamını aşırı ve katlanılamaz derecede zorlaştırmayacak şekilde ilgi (a) kanun gereğince ilgi (b) onay ile belirlenmiş olup aşağıda toplantı alanı ve dağılma yerleri belirlenmiştir.

a-1: Toplanma bölgesi yürüyüş güzergahı, toplantı alanı ve dağılma yeri:

Toplanma yeri: Hamidiye Mahallesi okullar caddesi çıkışında eski ceza evi karşısı BİM                        market önü.

Yürüyüş güzergahı: Toplantı bölgesi olan Hamidiye Mahallesi okullar caddesi çıkışında eski ceza evi karşısı BİM market önünden hareketle Okullar Caddesi boyunca Bulvar Kavşağı geçilerek Taksim Kavşağı (Hacı Kadı Horozu Heykeli) üzerinden Atatürk Caddesi takip edilecek Uğur Mumcu Meydanına ve buradan sağa dönülerek Cumhuriyet Meydanına ulaşan güzegah.

Toplantı Alanı: İlçemiz Cumhuriyet Meydanı

Dağılma Yerleri: General Osman Pamukoğlu Caddesi, Yeni Çarşı Sokak, Medrese Sokak, Hatice Ünal Sokak, Hükümet Sokak, Atatürk Caddesi ve Kırk Merdiven istikameti.

(b) 2: Toplanma bölgesi yürüyüş güzergahı, toplantı alanı ve dağılma yeri:

Toplanma yeri: Atatürk Caddesi üzeri Uğur Mumcu Meydanı

Yürüyüş güzergahı: Toplanma bölgesi olan Atatürk Caddesi üzeri Uğur Mumcu Meydanından hareketle Atatürk Caddesi geçilerek Köşk Caddesi üzerinden Köşk kavşağına inilip buradan Sahil Caddesi istikametinde devam edilecek İskele Kavşağından dönülüp Liman içerisinde bulunan Festival alanına ulaşan güzergah.

Toplantı Alanı: Köşk Mahallesinde bulunan liman içerisindeki belediye festival alanı.

Dağılma Yerleri: Köşk Caddesi, Alaatin Şahin Caddesi, İskele Caddesi, Sahil Caddesi ve Salih Usta Caddesi istikametleri.

Afiş ve Pankart Asılacak Yerler:

  1. Afiş Asılacak Yerler: İlçe merkezinde Belediye Başkanlığına ait bilbortlar.
  2. Pankart asılacak yerler: Yürüyüş güzergâhı ve miting alanı.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER