Yılın Trafikçileri ve Şoförü Ödüllendirildiler

Karayolları Trafik Haftası nedeniyle yapılan toplantı ve tören Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odasında gerçekleştirildi.

Yılın Trafikçileri ve Şoförü Ödüllendirildiler

  Bugün saat:13.00’ de yapılan ve Polis Memuru Mehmet Düzkantar’ın sunumunu gerçekleştirdiği toplantıya İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Ayhan Şardağ, Oda Başkanı Hüseyin Topçu, İlçe Trafik Tim Komutanı Alaattin Yanıktepe ve ticari araç sürücüleri katıldılar.

  Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan ticari araç şoförlerine temel trafik eğitimi verilmesi amaçlanan toplantıda yapılan sunumda; ticari araç sürücüleri için gerekli olan belgeler ve bu belgelerin işlevleri, psikoteknik ve güvenli araç yükleme teknikleri, okul taşıtları ve taşımacılığı ile ilgili bilgiler ile yeni yönetmelikler hakkında aydınlatıcı ve açıklayıcı bilgiler verildi.

Sunum sonrası Oda Başkanı Hüseyin Topçu’nun katılanlara ve bilgilendirme görevinde bulunanlara katkılarından dolayı yaptığı teşekkür konuşmasından sonra ödül törenine geçildi.

Gerze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı tarafından;

 Yılın Trafik Polisi seçilen Murat Aydoğdu’ya ödülü İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan,

Trafik Tim Komutanı Alaattin Yanıktepe’ ye ödülü İlçe Emniyet Müdürü V. Başkomiser Ayhan Şardağ,

Yılın Şoförü Rahmi Kaptan’ a ise ödülü Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından verildi.

  Toplantı şoför esnafının uygulamada karşılaştığı problemler ile ilgili sorularını yetkililerin cevaplandırması ve yapılan ikramlarla sona erdi.
Haber: Nurgül Gençay





























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2013, 09:47
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER