Zafer Bayramı 95 Yaşında

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar Gerze’de son kez törene katıldı.

Zafer Bayramı 95 Yaşında

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95.yıl dönümü olması nedeniyle Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Tören Gerze Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması ile başladı. Çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden tören Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Jandarma Astsubay Çavuş Barış Tuğcu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla sona erdi.

Tuğcu, “95. Yıl dönümünü ilk günkü gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden aynı duygularla kutladığımız 30 Ağustos Zaferi ile Başkomutan Mustafa Kemal’in önderliğindeki yüce Türk Ulusu emperyalist güçlerin işgalci ordularını anavatan topraklarından kesin olarak atarak ebedi özgürlük ve bağımsızlığına kavuşmuştur. Bu zafer bütün otoritelerin tartışmasız bir askeri deha olarak kabul ettiği Ulu Önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk tarafından Anadoluda sağlanan milli birlik ve beraberliğin mutlak sonucu olarak kazanılmıştır.” şeklinde konuştu.

Törene Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkan Vekili Semra Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Gerze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Karaman, Gerze İlçe  Sağlık Müdürü Halit Kolukırık, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Necmettin Çakır, AK Parti il Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara, AK Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, Gerze Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri ve siyasi parti mensupları katıldı.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 15:01
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER