Ziyaretine Gitti

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı büyük bir vefa örneği göstererek Sinop Huzurevi Yaşlı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşamını sürdürmekte olan Cemil Erdoğan’ı ziyaret etti.

Ziyaretine Gitti

Gerçekleştirdiği ziyarette kendisine ilçemiz Esnaflarından İbrahim Karagülle eşlik ederken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş ve Kurum Müdürü Hasan Ceylan karşıladı. Ziyaret esnasında yaşlılarımıza birtakım yiyecek ikramında bulunan Belovacıklı ardından ilçemizin yakından tanıdığı Cemil Erdoğan ile sohbet gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı oldukça mutlu görünen Cemil Dayı ziyaret sonuna kadar Belovacıklı ile birlikte odaları ziyaret ederek yaşlılarımızla sohbet ettiler. Ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Sinop İl Müdürü Melih Keleş ve Kurum Müdürü Hasan Ceylen ile Gerze’de inşaatı tamamlanan Yaşlılar Evi hakkında da görüş alışverişinde bulunan Belovacıklı yaptığı açıklamada; “Cemil Dayı hepimizin yakinen tanıdığı ve çok sevip saydığı bir amcamız. İbrahim Karagülle ağabeyim de buraya her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler neticesinde Cemil Dayı’mızın şahsımı çok görmek istediğini söyledi. Bu doğrultuda hemen harekete geçerek ziyaret gerçekleştirdik. Kurumu gezdiğimizde çalışan tüm personellerin özveriyle çalıştığını ve yaşlılarımıza gerçekten çok titiz bakıldığını gözlemledik. Ben şahsım ve kurumum adına emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret esnasında bir ihtiyacı ve isteği olup olmadığını soran Belovacıklı Cemil Dayı ile hatıra fotoğrafı çekinerek ziyareti sonlandırdı.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER