İlçemiz Gerze'de Cadde, Sokak Ve Yaya Kaldırımları Yenileniyor!

Değerli Gerze Gündem Okurlarım;

İlçemizde doğalgaz çalışmaları nedeniyle, cadde ve sokaklarımız, köstebek yuvası gibi eşilmişti!

Vatandaşlarımızın ayakları çamurdan kurtulamıyordu! Hatta önüne bakmadan yürüyen kadın-erkek, yaşlı- genç insanlarımız yürümekte zorlanıyor, hatta yaşlı vatandaşlardan yerdeki çıkıntılara takılıp düşenleri bile gördüm.

Bu ufak tefek kazalardan insanlarımızın başına başka büyük kazaların gelmeyişi bizler için sevindirici olmuştur!

Nihayet doğal gaz alt yapı çalışmaları sona erdi. Belediyemiz, onarım ve yeniden cadde ve sokaklarımıza kilit taş döşeme çalışmalarına başladılar. Bu hepimiz için sevindirici bir girişimdi.

Bazı cadde ve  alanlarımızda tamir çalışmaları ile düzeltilme çalışmaları yapıldı, hala da yapılıyor.

Benim dikkatimi çeken, yeniden yapılan kilit taş döşenmesinde ve yaya kaldırımlarında da  yapılan yeniliklerdir. Bu çalışmaları yönlendiren başta Belediye Başkanımız Sayın Cevat Şensoy'u kutlarım.

Geçmişte de ilçemizde kilit taş döşenerek, cadde ve sokaklarımız düzenlenmişti. Bu günlerde yapılan kilit taş döşemeleri çok farklı ve aslına uygun ve de çok düzenli yapılışı hepinizin dikkatini çekmiş olmalıdır.

Helal olsun bu çalışmaları planlayan ve düzenleyenlere. Kilit taşları ve yol kenarlarındaki kanalları itinalı biçimde döşeyerek, alın teri döken emekçi kardeşlerimize!

Değerli okurlarım, bundan önce hiç gördünüz mü? Kilit taşları döşemeden önce, alt zemin hazırlığını ilçemizde bu şekilde yapıldığını? Ben görmedim. Sizlerde yoklayın belleğinizi görmediğinizi anımsayabilirsiniz!

Helal olsun sana, Sayın Belediye Başkanı Cevat Şensoy...Çok iyi, becerikli, işin ehli ve gerçekten çalışkan bir kadro kurmuşsunuz. İşin doğrusunu söylersem sizlere, ustalar kilit taşları bir nakış işler  gibi çok düzenli olarak taşları döşemekteler.

Her bir ustayı ve yardımcılarını gönülden kutlarım. Elleri dert görmesin. Sağlıklı, mutlu sorunsuz ve güzel bir yaşam sürsünler dilerim.

Sayın Başkan, kaynak buldukça ilçemiz için diğer projelerinizi de bir bir gerçekleştirecek olanağınız olacaktır. Umarım, yılmadan, usanmadan hemen her bireyi kucaklayarak, eğitim emekçisi anlayışınızla başarılı olmak isteğinde olduğunuz anlayışına ben de inanıyorum ve katılıyorum. Tekrar sizi ve emeği geçen herkesi kutlarım.

Sevgiyle kalın.

Ali Vacit TOKMAK 8 Mart 2020

YORUM EKLE