Neriman Eren’i Ebediyete Uğurladık

Ali Şükrü Eren’in annesi vefat etti.

Neriman Eren’i Ebediyete Uğurladık

  Deniz Harp Okulu Ana Bilim Başkanı Kurmay Albay Ali Şükrü Eren’in annesi Neriman Eren(87) hayata gözlerini yumdu. Bugün Merkez Yeni Camiinde, Öğle namazının ardından ilçemiz mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Sinop İl Emniyet Müdür vekili Rasim Çakır, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça, Gerze İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan ve çok sadıyıda vatandaş katıldı.

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ve beraberindeki heyet cenaze namazının ardından bu sabah annesini kaybeden Gerze Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Emekli Emniyet Müdürü Mevlüt Er’i ziyaret ederek taziyede bulundu.

Merhuma Allahtan rahmet, Ali Şükrü Eren, Mevlüt Er ve ailelerine başsağlığı diliyoruz.





















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2012, 15:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet CAN , Tuğba CAN
Ahmet CAN , Tuğba CAN - 11 yıl Önce

halamız neriman eren e allahtan rahmet diler, tüm sevenlerine ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Recep YORTANLI
Recep YORTANLI - 11 yıl Önce

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.ailesinin başi sağolsun.

HÜSEYİN  BODUR( EREN)
HÜSEYİN BODUR( EREN) - 11 yıl Önce

mensubu olmaktan büyük onur ve guru duduğum eren ailesinin bir ferdi olarak yengeme;;allahdan rahmet diliyorum,,,geride bıraktıkları evlatlarına ve eren ailesinin tüm fertlerine allahdan sabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun, ruhu şahd olsun...yengemin vefatıyla ilgili hiç bir bilgi ve haber verilmediğinden dolayı maalesef yeni öğrenmiş bulunuyorum...günahı, vebalı ve ayıbı tüm hısımakrabalarımın üzerine olsun .asla art niyet yoktur biliyorum ama insanlar ;;hısımakraba olarak en güzel, ve en kötü günlerinde bir araya gelemiyor ve getirlemiyorsa bu insanım diyenlerin içinde derin yaralar acar..nihayetinde bu son görevlerimizdir...beni bundan mahrum edenleri kınıyorum....yengemin ömrünü çok sevdiğine inandığım uğrunda sacını süprüke yaptığı değerli evlatları olan yeğenlerime versin diyorum, özür diliyorum...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yaşar EREN
Yaşar EREN - 11 yıl Önce

sevgili gerze'li dostlarim merhabalar... amcam sağlik memuru mehmet eren'in eşi olan neriman yengemizi kaybetmiş olmanin derin üzüntüsü içindeyiz... allah nur içinde yatirsin ki, eren ailemize 1965'li yillrdan bu yana ist. ortaminda emre kardeşimizi iktisatci, ali şükrü kardeşimizi de ülkemizin nadir kurmay subaylarindan biri olarak yetiştirmiş 87 yaşinda vefali, vefakar, özverili, cefakar bir anne olarak kendisiyle gurur ve onur duyarak, gerze'miz memleketimizde kendisine ve eren ailemize yakişir bir şekilde, gerek resmi ve gerekse de tüm gerze halkimizin ilgi ve alakasi dahil, dualarimizla cenazesini eski gerze aile mezarliğimiza defnedebildik... acimiz derin olmakla birlikte, eren ailemize kazandirdiği iki ayri evladiyla birlikte, yüce allah'imiza minnet ve şükranlarimizi sunuyor, yattiği yerinin, mekaninin cennet olmasini diliyor, tüm eren ailemiz olarak hakkimizi kendisine helal ediyoruz...

Mehmet Eren
Mehmet Eren - 11 yıl Önce

neriman eren aynı zamanda emre eren'in de annesidir fakat kendisinin adı bulunmuyor.ben oğlu oluyorum emre eren'in

banner381
SIRADAKİ HABER