Sinop’ta Tarım Ve İnsan Fotoğraf Sergisi

Sinop’ta “Tarım ve İnsan” temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Sinop’ta Tarım Ve İnsan Fotoğraf Sergisi

  Gazi Mahallesi Âşıklar Caddesi’nde gerçekleştirilen açılışa Vali Yardımcıları Ekrem Yaman, Ali Bayrak, Kaya Çelik, Garnizon Komutanı Şefaattin Serten, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Suluoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Melih Keleş ve davetliler katıldı.

  Açılış konuşmasını İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Suluoğlu yaptı. Suluoğlu konuşmasında, “Tarımın ve toprağın önemi konusunda bireysel duyarlılığın geliştirilmesi, tarımın insanla olan tarihsel ve kültürel bağını ebedileştirilmesinde katkıda bulunmak, tarımsal gelişmeler ile tarım, çevre, doğa ve insan ilişkilerini estetik ve öznel bir bakış açısı oluşturmak üzere bakanlığımız tarafından her yıl Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışması düzenlenmektedir. Yarışmada tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, her türlü tarım hareketliliğinin işlenmesi, üretici, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü konudaki fotoğraflar yarışmaya katılabilmektedir. Düzenlenen bu yarışmalarda dereceye giren bütün fotoğraflar tüm Yurtta gerçekleştirilen sergiler ile halkımıza duyurulmaktadır” dedi.

Açılış konuşmasının ardından kurdele kesildi ve sergide yer alan fotoğraflar gezildi. Ardından konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 10:27
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER