Yıl Sonu Sergileri Sürüyor

Gerze Halk Eğitim Merkezinin yılsonu sergisi kurumun binasında geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Yıl Sonu Sergileri Sürüyor

  26 Haziran 2013 Çarşamba günü saat 17.00 de gerçekleştirilen yıl son sergisine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu, Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ümit Durak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Gümüş, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, , okul müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldılar.

  Dokuma Öğretmeni Hale Sayar, Giyim Tasarım Öğretmeni Fatma Kaynak, Nakış Öğretmeni Yasemin Çevik eğitmenliğinde kursiyerler tarafından hazırlanan eserlerin sunulduğu sergi, Nakış Öğretmeni Yasemin Çevik’in sunu ile başladı. Sunum bitiminde bir konuşma yapan Gerze Kaymakamı Metin Kubilay; Milli Eğitim Bakanlığınca Halk Eğitim Merkezine dönüştürülen kurumun dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini, kurumca açılan 14 farklı kursa devam eden 242 kursiyerin 99’una belge verildiğini, kurumun ayrıca Gençlik Sporları İlçe Müdürlüğü ile yaptığı protokolle de spor alanında yaz kursları açmayı planladığını belirterek,”Halk Eğitim Devlet ile vatandaşı birleştiren bir kurumdur, el sanatlarımızın canlandırılması anlamında önemli çalışmalar yapılıyor. Kurslarımıza katılıp meslek sahibi olan kursiyerlerimiz ayrıca ilçe ekonomisine katkı sağlıyorlar” dedi.

  Kaymakam Metin Kubilay’ın konuşmasının bitiminde, Kaymakam ve beraberindekiler tarafından serginin açılış kurdelesi kesilerek, sergi gezildi, ürünler beğeni ile incelendi. Yıl sonu sergisi konuklara ve vatandaşlara yapılan ikramlarla sona erdi.















































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2013, 10:20
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER